”Cand il privesc pe Ignazio, ma revad cand eram mica! Am avut o copilarie frumoasa, ceea ce incerc sa ii fac si fiului meu!”, a scris recent vedeta pe Instagram, unde a postat o poză veche de aproape 50 de ani.

ramona-badescu-in-copilarieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Probabil ți-ai dat seama că este vorba despre Ramona Bădescu, cea care a cunscut bucuria maternității după 50 de ani.

Copilăria i-a fost marcată de severitatea tatălui

Vedeta s-a născut și a crescut în Craiova. Ea a dezvăluit recent, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, că severitatea tatălui ei și-a pus amprenta asupra comportamentului său. Datorită felului în care a fost crescută, Ramona Bădescu s-a transformat astăzi într-o femeie puternică și demnă. Își amintește că avea oră la care să ajungă acasă și nu avea voie să aibă rezultate slabe la școală.

Un om sever cu principii, dar care m-au ajutat foarte mult în viață, pentru că mi-am creat o rigiditate a mea și a felului meu de a fi. M-au creat o persoană demnă, o persoană care să nu meargă pe scurtături, să lupt pentru ceea ce am.(…). Tata era foarte sever, cred că în viața lui m-a altoit de vreo 2-3 ori, dar și cu un sens, nu așa că îi venea lui.”, a mărturisit ea.

Ramona Bădescu nu l-a judecat niciodată pe tatăl ei, pentru că acum își dă seama ce mult a contat atitudinea lui severă. „A fost foarte sever, dar această severitate m-a ajutat foarte mult și m-a călăuzit în viață. Lipsurile sau severitatea lui m-au ajutat să apreciez mai mult.”, a adăugat actrița.

Tatăl ei a decedat recent și acum Ramona Bădescu regretă foarte tare că nu i-a arătat cât de mult îl iubește când încă era în viață. Bărbatul a fost răpus de coronavirus și acela a fost momentul în care Ramona Bădescu și-a dat seama că trebuia să îl prețuiască mai mult, având în vedere câte a făcut pentru ea de-a lungul vieții.

„Astăzi tati meu ar fi împlinit 90 de ani, dacă necruțătorul Covid nu mi l-ar fi luat anul trecut! Mi-e tare dor de tine…”, a scris ea recent în dreptul pozei cu tatăl său, care ar fi împlinit 90 de ani în septembrie.

„Acum, când era mai în vârstă, îl simțeam pe tata că ar fi avut nevoie să îl îmbrățișez, să îi spun: „Tati, te iubesc, îmi e dor de tine!”. Mi-a fost foarte greu, dar în ultimii ani, când mă simțeam mai matură, am început să îi spun, să îl îmbrățișez și să îl pup. Mi-aș fi dorit să fie asta și când eram mai mică, dar când ne vom reîntâlni acolo sus, îți jur, tati, că o să te țin numai în brațe.”, a spus ea cu ochii în lacrimi.

O are însă pe mama ei alături și cele două petrec timp împreună. Ramona Bădescu postează adesea poze cu femeia care i-a dat viață, încercând să o prețuiască așa cum se cuvine cât încă e în viață.

Vedeta a povestit și că nu a avut o copilărie deloc ușoară pentru că se simțea complexată și uneori nu îndrăznea să se privească în oglindă. Când era mică, i se părea că este prea grasă, doar pentru că părinții îi spuneau să nu mai mănânce așa mult. Din acest motiv, astăzi este o persoană echilibrată care a adoptat un stil de viață sănătos. Ea face acum sport, pilates și mănâncă doar legume.

„La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă. Făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult.

Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale.”, spunea la un moment dat Ramona Bădescu.

Vezi și Ramona Bădescu, despre fostul soț: ”Cel mai rău m-a rănit când am aflat că, în timpul căsniciei…” Groaznic ce a putut face ”fostul”. Ce îi transmite acum, la ani distanță

Citește și:

Andreea Bănică şi-a vaccinat de Covid fiica de 13 ani. Cum se simte Sofia: ”O să-i marcheze toată viaţa”

O recunoști? Acum e cântăreață și mamă a doi băieți frumoși. Cu dragostea nu stă tocmai bine