Raluca radiază după divorțul de Pepe și arată mai bine ca oricând. Brunetă are mai multă grijă de ea și asta se vede și în pozele de pe Instagram, în care apare de fiecare dată machiaată, coafată și cu zîmbetul pe buze. Transformarea a fost observată și de fani și mulți au comparat-o pe fosta soție a lui Pepe cu celebra Kim Kardashian.

„Frumoasă”, „Ești minunată draga mea, te îmbrățișez cu mult drag ”, „Cât de frumoasă”, „Ești superbă, Raluca”, „Geamăna lui Kim Kardashian”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Ralucaa 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț la notar, pe 8 februarie, pe cale amiabilă, după ce inițial ajunsese la tribunal și bruneta l-a acuzat de violență pe artist, de teamă că va rămâne fără fete. Însă, în cele din urmă cei doi au înțeles la o înțelegere și au optat amândoi pentru custodie comună.

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.”, a declarat Raluca Pastramă pentru Antena Stars.

Mai mult, Raluca Pastramă a ținut să mai lămurească un aspect controversat de pe urma căruia a avut numai de suferit. Deși până acum a refuzat să facă declarații oficiale, bruneta a mărturisit ca nu l-a înșelat niciodată pe Pepe, așa cum s-a scris, iar în al doilea rând tatăl ei nu s-a implicat niciodată în mariajul pe care l-a avut cu artistul.