Ajunsă la 46 de ani,vedeta de la Kanal D, complet transformată și reinventată, este cunoscută pentru outfit-urile sale neconvenționale. Recent, în vacanța petrecută în Spania, Raluca a renunțat și la renumitele peruci, despre care știm că sunt extrem de costisitoare, fiind din păr natural, și fără de care jurata de la „Bravo, ai stil!” aproape că nu iese din casă.

asa-arata-designerul-fara-perucaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Se pare, însă, că în concediu, Raluca a simțit nevoia să fie mai relaxată și comodă din acest punct de vedere, lăsându-și la iveală cu parul natural.

Raluca Bădulescu, în vacanță cu fostul, dar și cu actualul soț

În trecut, Raluca Bădulescu a fost căsătorită cu Vali Pungă, iar cei doi au împreună un băiat. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații foarte bune, cu toate că jurata de la Bravo, ai Stil! s-a recăsătorit.

Prin urmare, Raluca Bădulescu a plecat în Spania alături de fostul și actualul soț, Florin Stamin. Criticul de modă s-a căsătorit cu actualul soț după doar trei luni de relație.

Vezi și Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu, la câțiva ani de la operația la stomac: ”Am înălțimea de 1,73 cm, deci…”

Citește și:

Chiar a slăbit spectaculos! Cristina Șișcanu arată demențial în costum de baie!

Prințul George împlinește 8 ani! Fotografia adorabilă făcută de Kate Middleton