Kate Middleton și prințul William nu au făcut încă publică imaginea de pe felicitare de Crăciun, însă aceasta a fost făcută publică pe Twitter de un membru al Royal Air Force, care a primit deja  felicitarea de la ducii de Cambridge.

„Vă doresc un Crăciun și un An Nou foarte fericit”, a scris Kate, semnându-se pe felicitare Catherine.

 

Imaginea este una adorabilă și total diferită față de celălalte din anii trecuți, fiind extrem de haioasă. Cei cinci membrii ai familiei regale:Kate, prințul William  Prinţul George (6), Prinţesa Charlotte (4) şi pe Prinţul Louis (1),  s-au pozat zâmbitori pe o motocicletă vintage.

Ducii de Cambridge şi copiii lor apar în imagine îmbrăcaţi toţi în ţinute albastre şi erau cât se putea de relaxaţi în casa lor de vacanţă din Norfolk.

Postarea a fost apoi ștearsă , dar fanii au apucat să-i facă captură și aceasta s-a viralizat pe site-urile de socializare.

 

William, Kate şi copiii vor petrecere Crăciunul la Sandringham cu restul familiei regale. Cei care vor lipsi de la petrecerea de anul acesta sunt Meghan Markle și prințul Harry, care au preferat să-și petreacă sărbătorile de iarnă cu mama ducesei de Sussex. În fiecare an, Regina Elisabeta a II-a îşi primeşte invitaţii la Sandringham Estate din Norfolk în ajunul Crăciunului, iar seara fiecare îşi deschide cadoul primit. După slujba de la biserică din acea zi, familia regală ia prânzul în Norfolk, după care îşi continuă activităţile festive.

 

Citește și: