Pierce Brosnan demonstrează încă o dată că vârsta e doar un număr. Starul de la Hollywood cunoscut mai ales pentru rolul emblematicului agent 007, James Bond, pe care l-a jucat în patru filme din 1995 până în 2002, este într-o formă fizică de invidiat și nu arată deloc faptul că se apropie de 70 de ani.

Keely Shaye BrosnanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Drept dovadă stă cea mai recentă imagine cu el. Îndrăgitul actor a fost fotografiat de Keely Shaye Brosnan, cea care îi este soție de peste 20 de ani, înr-o vacanță, în timp ce se află în apă la bustul gol. În ciuda faptului că a încărunțit și și-a lăsat barba și mustața să crească, Pierce nu și-a pierdut deloc șarmul și farmecul și la 66 de ani a rămas tot un bărbat cuceritor așa cum era și în tinerețe. În plus, acesta se pare că este client fidel și al sălilor de fitness, trupul lui părând foarte bine lucrat, fanii fiind șocați de cât de bine poate să arate.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith formează un cuplu de 26 de ani

Pierce Brosnan este tatăl a cinci copii. Sean este rezultat din prima căsătorie. Tot în timpul primei căsătorii i-a adoptat pe Charlotte și pe Chris, copiii Cassandrei. Din păcate, Charlotte a murit din cauza aceleiași boli care a ucis-o și pe mama sa, cancerul ovarian. Din al doilea mariaj au rezultat doi fii: Paris și Dylan, care amândoi practică modellingul.

Actorul trăiește o frumoasă poveste de iubire, alături de Keely Shaye Brosnan, cu care formează de 26 de ani unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.  Pierce este îndrăgostit lulea de soția lui și o iubește la nebunie. Cei doi sunt surprinși adesea, în ipostaze extrem de drăgăstoase, în timp ce se plimbă cu bicicletele ținându-se de mână, se sărută în public și nu se pierd niciodată din priviri.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith au început să se întâlnească la începutul anilor 90, idar abia în august 2001 s-au căsătorit, după ce au devenit părinții unui băiețel. Anterior, Pierce fusese căsătorit cu Cassandra Harris, însă actrița a murit de cancer ovarian după 11 ani de căsnicie, în decembrie 1980.

Citește și: