”Brad Pitt din Ardeal”, l-a catalogat imediat cineva, în timp ce altcineva a mers chiar mai departe, alinntându-l ”Brad Pitt de Odeon”.

”Wauu, ce fain erai și atunci, dar și acum ești un dulce!”, ”Frumos ieri, dar mai interesant astazi!!! Esti acea persoana care straluceste si da stralucire!”, „Felicitări! Ai fost frumos atunci in tinerețe și ești ff plăcut acuma la maturitate”, ”Un om frumos la chip și suflet”, ”Wow ce simpatic cavaler ! Azi un mare actor felicitări!” – sunt numai câteva dintre reacțiile fanilor actorului Pavel Bartoș, căci despre el este vorba.

”Stiu ca anii ne schimba infatisarea, dar niciodata caracterul si frumusetea interioara! Esti un OM frumos si asta se vede si in poza din tinerete, dar mai ales visatorul din tine, si se vede si azi, in maturul, haiosul, veselul, talentatul si implinitul nostru drag, PAVEL BARTOS!!!”, îi scrie un alt fan.

”Ai fost baiat frumos, aveai si aliura de actor, mult succes pe mai departe!”, ”Ce tinerel cu pletele in vant erai!!! Felicitari ptr ce ai reusit pana acum!!!”, ”Fain ai fost, fain ai ramas, mult succes atit profesional, cit si personal”, se întrec fanii în a-l felicita pe Pavel Bartoș, în prezent tată pentru trei fetițe.

”Acesta sunt eu, pe la inceputurile mele, atunci când visam să ajung pe o scenă mare! Și iată că visul a devenit realitate!”, e comentariul simplu al li Pavel Bartoș, care a reușit să facă carieră inclusiv ca prezentator TV.

Vezi și Ce mari și frumoase s-au făcut fetele lui Pavel Bartoș! ”Cea mică e…”

Citește și:

Ce studii are, de fapt, Simona Gherghe și cum a ajuns să lucreze în televiziune

Eva Longoria și-a recăpătat silueta de dinainte de sarcină. Cum arată în costum de baie, la 45 de ani