A profitat si Paula Seling, care a postat pe Instagram un instantaneu realizat cu mulți ani în urmă, pe vremea când era doar un ”șoim al patriei”.

 

View this post on Instagram

 

La mulți ani copiilor din lumea întreaga! 🥰

A post shared by Paula Seling (@paulaseling) on

Chiar dacă, la prima vedere, poate nu toată lumea o recunoaște pe artista în vârstă de 41 de ani, la o privire mai atentă vezi trăsăturile care au evoluat atât de frumos. Fața rotunda, ochii migdalați, nasul micuț nu sunt greu de recunoscut.

”Frumoasă de mică!”, ”O frumușică!”, ”La fel de frumoasă ca acum”, îi scriu fanii. Peste 1.000 de persoane i-au apreciat, pe bună dreptate, cântăreței postarea.

Paula Seling, căsătorită din 2005 cu Radu bucura, visează la momentul în care va avea o mică copie a sa, dar acesta se încăpățânează să nu vină. „Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja şi de a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi“, declara ea acum ceva vreme pentru Antena Stars.

Vezi și Motivul pentru care Paula Selling nu a devenit mamă: „Mi-e foarte greu să vorbesc…”

Citește și: