Ducesa de Sussex are un păr superb brunet, drept, lucios și foarte bine întins. Însă, în realitate ea a moștenit trăsăturile mamei sale, Doria Ragland, care este de origine africano-americană. Astfel, Meghan se poate lăuda cu podoaba ei capilară, specifică femeilor de culoare. Mai exact, Meghan are părul creț. Dacă în tinerețe își purta cu mândrețe părul natural, de când a devenit celebră și a început să joace în serialul „Suits”, Meghan a apărut în public doar cu părul întins.

MeghanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și:

Meghan Markle folosește foarte mult balsam

Prezentatoare TV, Kamie Crawford, care a declarat că este admiratoare a actriței, a arătat în emisiunea ei, imagini cu părul natural afro al lui Meghan, declarând: „Avem bucle la palatul regal”. Mai mult, Crawford a spus în glumă că ar trebui să se facă o petiție în care să i se ceară lui Meghan să dea o tură în jurul palatului cu părul abia spălat. De altfel, aceasta a subliniat că fost actriță este frumoasă și cu părul creț și cu el întins.

Soția prințului Harry a mărturisit că oferă o îngrijire foarte mare părului ei. Folosește foarte mult balsam și obișnuiește chiar să-și perie părul cu o periuță de dinți pe care aplică fixativ. „Îmi pun în păr mai mult balsam decât vă puteți imagina. Și nu-i las niciodată pe stiliști să-mi tapeze părul pentru volum. Nu e sănătos deloc pentru păr”, a declarat Markle.

Citește și: