Actrița a furat inimile a milioane de bărbați în tinerețe, în special după ce a devenit faimoasă în urmă pictorialului din revista Playboy. Au urmat seriale destule, fizicul ei a jucat rol central.

Ajunsă acum la 54 de ani, faimoasa actriță a fost surprinsă recent de paparazzi și, chiar dacă trupul ei nu mai e la fel de bine sculptat ca acum 20 ani, blondina i-a surprins pe toți cu apariția ei. Nu mai e la fel de slăbuță, dar are corpul armonios, cu forme și încă poate întoarce capete.

Pamela a fost fotografiată în timp ce ieșea la o cafea, îmbrăcată sport, în pantaloni de treneing și un tricou alb. Nu are sclipirea pe care o știm cu toții, dar să nu uităm că nu e o apariție de covor roșu, ci o simplă ieșire la cafea. Trebuie să recunoști că, și în aceste condiții, arată destul de bine.

*EXCLUSIVE* Pamela Anderson goes makeup-free while out for coffee in MalibuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Poate doar chipul trădează ușor trecerea anilor. Dar să nu uităm ce minuni poate face machiajul.

Săptămâna trecută, frumoasa blondină s-a întâlnit cu fostul ei soț, Tommy Lee, la lansarea brandului de haine a unuia dintre băieții lor, Brandon. Pamela și Tommy s-au căsătorit în 1995, la mai puțin de o săptămână de când se cunoscuseră. Primul lor fiu s-a născut în 1996, în 1997, Pamela l-a adus pe lume pe Dylan, cel de-al doilea fiul al cuplului. În 1998, Pamela și Tommy au pus capăt relației lor și au divorțat.

Ulterior, Pamela s-a mai căsătorit cu alți doi bărbați de care a divorțat între timp, iar recent, anul trecut de Crăciun, celebra actriță s-a căsătorit cu Dan Hayhurst, bodyguard-ul ei.

Vezi și Pamela Anderson s-a măritat cu bodyguardul, la 53 de ani! ”Sunt exact unde trebuie să fiu, în brațele unui bărbat care mă iubește”

Citește și:

Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 40 de kilograme! E incredibil cât poate să cântărească acum: ”Sunt conștient că am slăbit mai mult decât ar fi trebuit”

Gestul emoționant făcut de fiica lui Edith Gonzalez la doi ani de la moartea actriței. A rupt inimile tuturor