Acest lucru se vede și în imaginile pe care le postează frecvent pe pagina ei de facebook, unde apare în ținute din ce în ce mai îndrăznețe. Îndrăgita vedetă TV a trecut printr-o transformare spectaculoasă care o prinde de minune.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Fanii sunt impresionați de rezultatele ei și continuă să o felicite pentru schimbarea pe care a făcut-o în viața ei. „O femeie superbă în ambele ipostaze ,și grasă, și slabă,  rămâne la fel de frumoasă și mai presus de asta foarte inteligentă și talentată, și cu credință, și e de nota 10”, „Ești superbă”, „Dragă Ozana, înainte erai o femeie superbă, acum ești o bunăciune. Mă inspiri ca și model de viață!”, „ Doamne, ce femeie frumoasă ești Ozana!!”, sunt câteva dintre comentariile faniilor.

Ozana a făcut o operație de micșorare a stomacului pe 20 iunie și a recunoscut că a avut nevoie de trei luni ca să se pregătească psihic pentru acest pas. „Tot ce pot spune este că m-am pregătit mental trei luni pentru a păși în sala de operație. M-am informat din toate părțile și am făcut-o cu fruntea sus și soarele pe piept. Fără ezitări. Și mă felicit. Observați că eu îmi asum. Nu susțin că m-au slăbit îngerii sau  incantațiile”, a spus aceasta, într-un interviu mai vechi.

Citește și: