Dar look-ul o prinde de minune, așa după cum observă și fanii. ”Foarte bine brunetă”, îi transmit fanii, toți observând că așa e mult întinerită. N-ai spune că e vorba despre o femeie de 42 de ani, atât cât are ea.

”Xena, prințesa războinică, jur!”, ”Frumoasă ca o regină” – îi scriu pe bună dreptate fanii.

”Iti stă woow, dar parcă nu mai semeni cu Oana”, remarcă altcineva.

Iar dacă nu ai ghicit despre cine este vorba, află că e nimeni alta decât soția fostului edil Viorel Lis, Oana.

Într-un moment de răsfăț. Când s-a simțit jucăuță, Oana Lis și-a pus o perucă brunetă și s-a pozat, arătându-le fanilor ce-a ieșit. A scris simplu: ”Cum imi stă brunetă!?” și aprecierile au început să curgă.

Recent, Oana Lis și-a sărbătorit ziua de naștere. Drept cadou, Viorel Lis i-a oferit niște bani din care vedeta și-a achiziționat un covor mult dorit.

„Nu am voie să mă întâlnesc cu mulți prieteni, dar mă văd cu fetele. De ziua mea mi-am cumpărat un covor. Viorel mi-a dat bani să îmi cumpăr ce vreau eu. Mi-a scris pe hârtie, el tot timpul este un drăguț.

Este frumos să sărbătorești de ziua ta. Nu o să mai fie ca înainte, dar mă bucur că am ajuns până acum”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Perioada e una dificilă mai ales în familia Lis. Fostul primar are și o vârstă înaintată și mai multe probleme de sănătate, ceea ce înseamnă că este vulnerabil în fața temutului coronavirus.

Viorel Lis s-a vaccinat deja. ”Pentru că m-ați întrebat, da, Viorel s-a vaccinat. Postez și dovada. E o decizie personală, cum și boala e personală. Dar pentru cei cu comorbiditați acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță, un colac de salvare din tot haosul ăsta. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toata lumea, să fim bine”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Vezi și Situație cumplită pentru Oana și Viorel Lis: ”A explodat aragazul, a explodat chiuveta…” Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Capitalei

Citește și:

Amintiri din vremuri triste. Ramona Bădescu: ”Făceam duş cu lumina stinsă. Părinţii mei îmi spuneau că…”

Gabriela Prisăcariu e însărcinată în 4 luni și se confruntă cu problemele specifice sarcinei. Ce le-a povestit fanilor?