Recent, vedeta, care se reface după o operație complexă suferită în Turcia pentru remodelare a abdomenului, după ce a slăbit peste 100 de kilograme, a făcut publice imagini din noul apartament în care abia s-a mutat. Deja acesta e mobilat, iar vedeta e foarte mândră de alegerile făcute.

”Este absolut divin!”

După o perioadă în care lucrurile nu au fost tocmai roz, în prezent, Oana Radu are cam tot ce și-ar putea dori o femeie. Pe plan profesional lucrurile îi merg de minune, iar sentimental trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Dobrescu.

S-a transformat total, e alt om inclusiv din punct de vedere fizic. Și se pare că și pe plan financiar lucrurile merg bine, judecând după casa în care s-a mutat.

„Tapetul este superb. Uitați cât de frumoasă este și lustra! Patul este piesa de rezistență din dormitor. Patul este exact așa cum îl vedeți, cu toată tapiseria asta de pe perete. Este absolut divin!

Ieșim din dormitor și avem această superbă canapea și o lustră divină. Intrăm în baie, însă momentan nu sunt așezate cum trebuie. Sufrageria arată absolut divin!”, a spus Oana Radu in clipul postat pe TikTok, în care trece prin toate camerele, îmbrăcată fiind într-un halat.

@eusuntoanaradu Turul apartamentului nostru ! ❤️ Astept parerile voastre, iar daca aveti intrebari , sunt aici sa va raspund ! ❤️ Insta – eusuntoanaradu 🤚🏼 #oanaradu #artist #tiktok #transformation #transformation #funny #4u #foryou #makeup #motivation ♬ sunet original – Eusuntoanaradu

Vedeta are acum și dressing, și cadă cu senzori, dar cel mai mândră e de terasa ei, care însă nu e amenajată, dar urmează. Cât despre candelabre și auriul care sclipește de peste tot… fanii au rămas impresionați.

De altfel, mai sunt ceva lucruri de făcut pentru ca apartamentul să fie gata. Chiar și așa, însă, se vede că totul a fost gândit cu grijă, predominând nuanțele de auriu și bej.

Oana Radu, despre certurile cu soțul ei, Cătălin Dobrescu

De când Cătălin Dobrescu îi este alături, viața Oanei Radu s-a schimbat în bine. În repetate rânduri artista a recunoscut că îi este recunoscătoare bărbatului alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, pentru felul în care a ajutat-o să-și schimbe stilul de viață.

„Lucrurile se țin destul de proaspete între noi, pentru că suntem două firi destul de piperate. Nu neapărat că ne certăm, însă ne contrazicem foarte mult. (…)

Toate discuțiile noastre sunt doar de la subiectul mâncare. ”De ce ai mâncat? De ce n-ai făcut astăzi ca lumea antrenamentul? Câte zile vrei să mai mănânci? Câte mese interzise vrei?”, a mărturisit cântăreața, care în trecut avea probleme cu greutatea.

Acum e trasă prin inel, dar vechile obiceiuri se uită greu. ”Mănânc și pe ascuns. El mă ceartă la ce vede”, a mărturisit Oana Radu într-o emisiune TV.

Vezi și