Vedeta în vârstă de 56 de ani a prezentat-o astfel lumii întregi pe Ginger Gonzaga, în vârstă de 34 de ani, colegă de breaslă. Cei doi joacă împreună în ”Kidding”.

Semn că formează deja o pereche închegată, cei doi și-au asortat chiar și ținutele. Starul din ”Dumb And Dumber and Me” sau ”Myself & Irene” a îmbrăcat un costum negru și o cămașă albă, în timp ce iubita lui a optat pentru o rochie neagră, cu crăpătură adâncă pe picior. Încălțămintea a fost în aceeași nuanță, iar părul dat pe spate, pe după urechi. Ținuta a fost accesorizată cu cercei cu diamante.

Actrița a schimbat două ținute, cea de-a doua fiind o rochie albă, scurtă, cu decolteu adânc, la care a purtat o pereche de pantofi în alb și negru. Și de această dată ținuta ei a fost asortată cu cea a partenerului său.

Jim carrey si noua iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Limbajul non-verbal al celor doi nu a lăsat însă dubii legat de sentimentele pe care le împărtășesc. Cei doi pur și simplu nu s-au putut dezlipi unul de celălalt.

Fosta iubită s-a sinucis din dragoste pentru el

E prima oară când actorul apare public cu o femeie, după dispariția tragică a fostei iubite, Cathriona White, care a murit în urma unei supradoze de medicamente în 2015. Poliția a stabilit că aceasta s-a sinucis. Cei doi se depărțiseră cu doar câteva zile înainte, iar într-o scrisoare de adio lăsată de aceasta, Cathriona spunea că eera îndrăgostită nebunește de Jim.

”Au trecut trei zile şi nu-mi vine să cred că nu eşti aici cu mine. Pot supravieţui cu inima frântă şi pot să încerc să pun piesele la locul lor. Aş putea, doar că nu mai am puterea să o fac de data asta. Îmi pare rău că ai simţit că nu am fost alături de tine. Am încercat să îţi dau ceea ce e mai bun din mine“, scria ea într-un bilet de adio.

În luna noiembrie a anului trecut, Jim Carrey declara că duce o viață izolată, dar că merge la întâlniri când și când.

Jim Carrey a fost căsătorit de două ori: cu actrițele Melissa Wormer și Lauren Holly. A mai fost logodit cu Renee Zellweger și s-a iubit și cu Jenny McCarthy.

Vezi și Jim Carrey are o fiică superbă! Are 30 de ani și seamănă leit cu tatăl ei

Citește și: