Făcută sandviș între mama și tatăl său, care o sărută fiecare pe câte un obraz, Nicole e foarte ușor de recunoscut, pentru că trăsăturile i-au rămas intacte: ochii mândri, nasul în vânt. Părul e însă cel natural, șaten și plin de cârlionți, un păr pe care vedeta nu l-a mai lăsat la vedere de ani mulți.

Nicole Kidman in copilarie

În postarea de pe Instagram, Nicole îi mulțumește atât tatălui ei, cât și actualului ei soț: ”Vă mulțumec pentru că sunteți cei mai buni și iubitori tați, cu adevărat minunați”.

Tatăl ei a murit în urmă cu 4 ani

Tatăl actriței originare din Australia, Keith Lionel, psiholog, a murit în 2014, la 75 de ani, în urma unui atac de cord, când se afla în Singapore, în vizită la una dintre fiicele sale, Antonia, și la cei șase nepoți ai săi.

Fotografia postată de Nicole Kidman pe Instagram o înfățișează cam la aceeași vârstă pe care o au fiicele sale. Sunday Rose are 9 ani, iar Faith Margaret, 7. Tot de Ziua Tatălui, vedeta a postat și o fotografie în care apare soțul ei, cântărețul de country Keith Urban, și cele două fetițe. Actrița mai are doi copii adoptați din căsătoria cu Tom Cruise, terminată cu ani în urmă.

fetele lui Nicole Kidman

Foto: Instagram

Vezi și Surpriză totală! Nicole Kidman va deveni bunică în curând!

Citește și: