Este o actriță completă, deopotrivă frumoasă și talentată. După o căsnicie ratată cu Tom Cruise, iat-o fericită în brațele cântărețului de country Keith Urban și mamă a patru copii. Doi înfiați cu Tom Cruise, o fetiță născută de ea și o alta de o mamă surogat.

Dacă nu ai ghicit despre cine este vorba, deși părul ar fi trebuit să vorbească de la sine, află că în fotografie nimeni alta decât Nicole Kidman.

Actrița născută în Australia a postat ieri pe Instagram o fotografie de pe vremea în care nici nu știa că, peste ani, numele ei avea să fie pe buzele tuturor.

Habar nu avea că va face carieră cu filme ca „The Hours”, „Strangerland”, „Hemingway & Gellhorn”, „Before I Go to Sleep”, „Margot at the Wedding”, „The Stepford Wives”, „Batman Forever”, „Grace of Monaco” și „Queen of the Desert”. Pentru rolul făcut în ”The Hours” a fost recompensată chiar cu un Oscar.

Peste un sfert de milion de fani i-au adus laude și au apreciat instantaneul actriței. „Este amuzant… nu te-ai schimbat prea mult” sau „Ești atât de dulce. Frumoasă în orice moment al vieții”, sunt doar cîâteva dintre comentariile lăsate de fani.

Vezi și Nicole Kidman, fotografia cu care și-a speriat fanii: ”Te rog, mănâncă mai mult…”

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un tânăr, în plin divorț cu scandal de Gabi Bădălău: ”Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată”

Nuntă surpriză în showbiz! Ellie White se mărită după 14 ani de relație