Actrița nu se expune la soare, întotdeauna folosește cremă cu ecran solar și toate acestea dau roade. Aflată într-o vizită în Cabo San Lucas, Mexic, vedeta a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care nu poartă pic de machiaj.

Chiar dacă jumătate de chip îi este ascuns de părul răvășit de vânt (pe care nici nu și l-a mai îndreptat, așa cum procedează la evenimentele oficiale) tot se vede că nu are fața unei femei de vârsta sa.

”În Cabo”, a scris ea, simplu, lângă instantaneu, iar comentariile și aprecierile fanilor s-au pornit. ”Minunat! Te ador cu părul așa!”, i-a scris cineva. ”Ești radiantă!!”, i-a transmis altcineva, în timp ce o a treia persoană a scris ceea ce, probabil, gândește toată lumea: ”Nu îmbătrânești deloc, Nicole Kidman!”.

 

View this post on Instagram

 

Hanging in Cabo ?

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Acum, că anii au trecut peste ea și cariera sa e una impresionantă, Nicole în sfârșit îndrăznește să trăiască, spune ea. În timpul liber, declara ea într-un interviu recent, nu-și dorește decât să stea cu soțul ei, cântărețul de country Keith Urban, și cu mezinele lor, Sunday, de 10 ani, și Faith, de 7 ani. Oricând preferă asta, în detrimentul petrecerilor fastuoase de la Hollywood.

De altfel, afirma ea, familia ei e foarte unită și toți membrii ei devin ”un pic anxioși” dacă sunt despărțiți mai mult de două zile.

Vorbind despre viața sa de familie, Nicole afirmă că în fiecare seară toți iau cina împreună și că adesea la masă sunt și pietenii fiicelor sale. ”Câteodată avem și nouă copii la cină! Îmi trăiesc visul de a avea mulți copii”, declară ea.

Nicole nu a putut avea copii cu primul soț, Tom Cruise, motiv pentru care a înfiat. Astfel, e mama a doi copii deveniți între timp adulți: Connor Cruise, de 23 de ani, și Isabella Cruise, de 25 de ani, care va deveni curând mămică.

A fi mamă este motorul întregii sale existențe, mai spune actrița.

Vezi și Nicole Kidman recunoaște: ”Am o sexualitate extrem de puternică!”

Citește și: