Sida Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, duce dorul omului iubit, pe care l-a pierdut în anul 2004, însă dragostea familiei a ajutat-o să meargă înainte și să depășească anii grei, cu depresie. Dan Spătaru și Sidonia au fost căsătoriți în perioada 1974-2004, iar din iubirea lor s-a născut unica fiică, Dana.

O femeie frumoasă, tonică, fosta balerină Sida Spătaru a povestit, cu mândrie, despre nepoata ei, Maria, care în curând își va sărbători majoratul.

„Maria noastră va împlini pe 17 februarie vârsta de 18 ani, ne pregătim de majorat. Este și o perioadă cu mari emoții. Pentru că se pregătește pentru susținerea Bacalaureatului, dar și pentru examenele de la Facultatea de Medicină, a declarat bunica ei, Sida Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, pentru Impact.ro.

Cum arată nepoata lui Dan Spătaru, la 18 ani

Sida Spătaru a avut un singur copil cu Dan Spătaru, pe Dana, care, la rândul ei, i-a dăruit o fată, pe Maria, acum o adolescentă frumoasă, în pragul majoratului. Celebrul interpret n-a apucat să o cunoască, însă ea a moștenit veleitățile artistice ale acestuia. În copilărie ea a cochetat cu muzica, dar între timp a renunțat.

dan-spataru-si-sida-spataruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Dan Spătaru a murit pe 8 septembrie 2004

Dan Spătaru s-a născut la 2 octombrie 1939, în Aliman, Constanța. S-a stins din viață la 8 septembrie 2004, în București, în urma unui infarct. Marele interpret a lăsat în urmă un adevărat tezaur.

Aproape toate cântecele interpretate de Dan Spătaru au devenit șlagăre: „Țărăncuță, țărăncuță”, „Nici o lacrimă”, „Nu-ți șade bine când plângi”, „Nu m-am gândit la despărțire”, „Oare, oare, îți pare rău”, „În rândul patru”, „Drumurile noastre” etc. Dan Spătaru a bătut, în Cuba, recordul la aplauze: a fost aplaudat timp de 16 minute și 19 secunde, iar de aici a primit porecla de „Regele aplauzelor”.

Citește și: Boala cruntă cu care se confruntă văduva lui Dan Spătaru. S-a declanșat la moartea lui

Citește și: S-au făcut 14 ani de la moartea lui Dan Spătaru, un învingător prin excelență. O singură luptă a pierdut. Ce nu știai despre ”Regele aplauzelor”