Numărul de aprecieri, aproape 78.000, vorbește și despre popularitatea vedetei, una internațională. Iar dacă nu ai ghicit despre cine este vorba – și e adevărat că nu e foarte simplu, pentru că de atunci copila s-a transformat foarte mult – atunci trebuie să știi că ai văzut-o în multe telenovele.

Este vorba despre Natalia Oreiro, o actriță cameleonică, dar pe care puțini au avut ocazia să o vadă la vârsta incocenței.

Natalia Oreiro și-a surprins comunitatea de pe Instagram cu o fotografie din vremea când avea doar 4 anișori. Se poate vedea că încă de pe atunci avea o frumusețe specială și știa cum să se joace cu obiectivele camerelor de fotografiat. De altfel, Natalia Marisa Oreiro Iglesias, născută la 19 mai 1977, a început să joace în telenovele de foarte mică, cunoscând succesul foarte devreme.

Acum în vârstă de 43 de ani, Natalia Oreiro are o carieră frumoasă, care însumează seriale, dar și muzică sau televiziune. În plus, vedeta este împlinită și pe plan personal, fiind căsătorită și având o frumusețe de băiețel.

Vezi și Cum arată Natalia Oreiro la 44 de ani. Actrița din „Înger Sălbatic” a trăit o dramă după ce a devenit mamă. Ea a refuzat să mai iasă din casă zile întregi

Citește și:

Jessica Simpson, apostrofată dur de fani

Suferă de două tipuri de cancer și se deplasează cu greutate. Cum arată acum celebrul Ryan O’Neal?