Din când în când, postează pe rețelele de socializare, iar fanilor le-a atras atenția o fotografie cu artista de pe vremea când era doar o puștoaică.

”18 ani – nu pare că a trecut prea mult de atunci”, a scris artista, în limba engleză, în dreptul unei fotografii care o prezintă la vremea majoratului.

asa-arata-cantareata-la-18-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

E aceeași Narcisa Suciu pe care o știm de când lumea. Și nici în prezent nu pare schimbată prea mult.

Narcisa Suciu are astăzi 46 de ani și o carieră ce ar putea fi invidiată. ”Aveam şapte ani când am debutat la festivalul de muzică uşoară pentru copii Ursuleţul de aur, am luat trofee în fiecare an, pentru fiecare categorie de vârstă, şi am devenit cunoscută (la noi în oraş, eram cunoscută şi pentru părul meu roşcat-auriu şi foarte cârlionţat).

Şi apoi, a urmat premiul luat la Cerbul de Aur, din 1997, care m-a consacrat la nivel naţional. M-am mutat în Bucureşti, am învăţat repede tot alfabetul scenei şi mi-am găsit un drum propriu în muzică”, spunea Narcisa Suciu într-un interviu mai vechi.

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria.

”Până la 34 de ani, avusesem doar doi bărbaţi în viaţa mea, respectiv, două relaţii lungi şi de uzură, amândouă cu parteneri de scenă: una cu tatăl Dariei, Daniel Crăciun, chitarist şi acum medic în Germania, şi cealaltă, cu bluesmanul Rareş Totu. Mă simţeam obosită şi blazată de nesiguranţa şi neîncrederea care mă măcinau”, povestea Narcisa Suciu.

”Când Veikko a intrat în viaţa mea, am simţit, pentru prima oară, că alături de el pot să am o viaţă normală, fără să-mi fac probleme pentru ziua de mâine.

Orice femeie îşi doreşte un bărbat care să poată avea grijă de ea, iar Veikko m-a încredinţat că este un om responsabil, dedicat până la capăt.

Tot el a ţinut foarte mult să ne „luăm cu acte”, eu nu eram genul pentru care hârtiile acestea care leagă doi oameni să însemne ceva. Dar mi-am dat seama că pot să contez pe el, că este un om de onoare, aşa că am făcut-o şi pe-asta: sunt femeie măritată, „în rândul lumii””, mai spunea artista pentru Formula AS.

Vezi și Cu ani în urmă făcea furori pe terenul de tenis. Cum arată în prezent Gabriela Sabatini, la 50 de ani

Citește și:

Olimpia Melinte a intrat în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată actrița din Vlad acum. „Poate asta va fi ultima oară”

Elena Merișoreanu s-a lăsat pe mâna medicului estetician, la 72 de ani! Ce intervenții și-a făcut cântăreața de muzică populară