Monica Gabor a avut întotdeauna un aspect cât mai apropiat de cel natural. Dacă nu merge la evenimente, aceasta nici nu folosește machiaj, lăsându-și tenul să respire. O ajută și trăsăturile frumoase și faptul că are o dietă echilibrată, care se vede în prospețimea obrazului.

E adevărat, are și avantajul vârstei, Monica având doar 33 de ani. Însă fostei soții a lui Irinel Columbeanu nu îi plac filtrele, preferând să pozeze cu obrazul curat.

Acum, Monica Gabor a avut și un mesaj pentru divele din mediul online care folosesc prea des filtrele. Aceasta este de părere că deși aceste filtre ajută într-un fel, pe de altă parte sunt înșelătoare și nu fac bine psihicului niciunei persoane.

”Aceasta este o fotografie fără filtre. Filtrele sunt grozave, dar ele te fac să te simți mai puțin încrezătoare. Bucură-te de frumusețea ta!”, a scris Monica Gabor pe Instagram.

monica-fara-filtreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Chiar dacă pare că a trecut o veșnicie de când era soția lui Irinel Columbeanu, Monica, stabilită în America de mai mulți ani, e neschimbată. Aceiași ochi mari și calzi, același zâmbet, același obraz curat, fără urmă de riduri.

Însă, chiar dacă ea pare neschimbată, cea mai bună dovadă că anii au trecut e fiica ei. Dintr-un bebeluș, aceasta s-a transformat într-o domnișoară de toată frumusețea. În ultima vreme, aceasta a ales să trăiască alături de mama sa și partenerul ei, dar și copilul acesteia, în SUA, devenind un adevărat star pe Instagram.

Vezi și Ce răsfățată e Monica Gabor în SUA! Imaginea de pe plaja din Malibu, postată de vedetă

Citește și:

A publicat prima imagine cu chipul fetiței ei. Ce mesaj emoționant i-a transmis

Era super dulce și sexy când cânta în Spice Girls! Cum arată cântăreața acum, la 48 de ani. E de nerecunoscut!