Monica Bârlădeanu se află într-o vacanță binemeritată după sezonul Splash! Vedete la apă, pe care l-a prezentat la Antena 1. Frumoasa actriță a recunoscut, într-un mesaj pe Instagram, că se bucură din plin de această escapadă. Lângă mesaj a publicat și câteva poze cu ea într-un costum de baie roșu, iar aprecierile au curs în online. Într-adevăr, Monica Bârlădeanu arată fabulos în costum de baie, la 43 de ani.

Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie

„N-am crezut niciodată că o vacanță la sfârșit de august se simte atât de bine. Iulie-început de august am lucrat (că doar știți din stories), iar iunie am fost în pregătiri pt emisiune. Parcă m-aș fi simțit vinovată să mă duc în vacanță. Sincer. Acum însă, la sfârșit de vară, simt că e absolut binemeritat și necesar acest time out în care mă bucur de apă, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natură ce se desfășoară în fața noastră absolut minunat și divin. Serios… pentru mine e prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”, a scris Monica, pe Instagram.

monica-barladeanu-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Monica Bârlădeanu a muncit vara aceasta pentru Antena 1. După plecarea de la PRO TV, unde a filmat pentru serialul de succes „Vlad”, frumoasa actriță a trecut în barca rivalilor. Monica Bârlădeanu a anunțat că s-a mutat la Antena 1 odată cu prezența ei la iUmor, unde a fost ba în juriu, ba la microfon, unde a făcut roast-uri de senzație. Apoi, postul tv a anunțat și proiectul din care urma să facă parte Monica. Este vorba despre „Splash! Vedete la apă„, emisiune pe care a prezentat-o alături de Răzvan Fodor și de Ramona Olaru.

Citește și: Monica Bârlădeanu și misteriosul mesaj de pe brățara de care nu se desparte. Miracolul neștiut din viața actriței

Citește și: VIDEO Adelina Pestrițu și Monica Bârlădeanu au încins ringul la un botez de lux, în rochii de Oscar. Unde au petrecut divele