Artista a avut curajul să publice o imagine cu ea neretușată și fără pic de fard pe rețelele sociale. Fotografia cântăreței a primit numeroase like-uri. E drept că arată foarte bine pentru vârsta ei și nu numai.

”Știu, nu sunt perfectă, nimeni nu-i perfect, dar important este să ne acceptăm cu calitățile și cu defectele pe care le avem fiecare dintre noi. Ceea ce este cel mai important pentru mine este că sunt responsabilă cu mine și cu tot ce mă înconjoară!”, a scris solista.

Ce face Monica Anghel pentru a avea un ten proaspăt

Contactată de Click!, interpreta spune că secretul prospețimii tenului ei este o genă bună și faptul că nu se culcă fără să se demachieze înainte.

”Poza aceasta este fără nimic, fără filtre, nimic, nimic.

Folosesc doar o cremă de față normală, românească. Dar cel mai important lucru este că niciodată nu adorm fără să mă demachiez în prealabil. În rest, cred că este și o moștenire de familie”, a declarat Monica Anghel.

Face 600 de abdomene zilnic!

Cântăreața are mare grijă de imaginea ei. A reușit să slăbească enorm în urmă cu trei ani. Cu o voinţă de fier, Monica Anghel a reuşit să topească nu mai puţin de 30 de kilograme.

A slăbit lent, cu sport şi un regim alimentar sănătos, însă după o astfel de transformare uriaşă, a devenit de nerecunoscut. Acum artista face sport, peste 600 de abdomene pe zi, şi se simte mai bine ca niciodată.

”Am învățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie”, a povestit solista, la Antena Stars.

Artista este căsătorită din 2010 cu Marian Caraivan, poreclit Guchi, fost ofițer SPP, și au împreună un fiu de 11 ani, Aviv Alexandru.

Vezi și De ce s-a tuns Monica Anghel atât de scurt: ”Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani”

Citește și:

Soția lui CRBL i-a dat replica Andreei Țonciu după acuzațiile făcute de brunetă

Întreaga familie a lui Lili Sandu are COVID-19. Cum se simte copilul?„Febra lui Tomi ne…”