13 ani în care s-au întâmplat atât de multe. De la disperarea de a nu avea copii, s-au ales nu cu unul, ci cu 3! Unul mai reușit decât celălalt!

Într-o zi cu atâtea aduceri aminte, artista a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare, dar și un mesaj plin de nostalgie, mulțumire și recunoștință.

Greu de crezut că au trecut deja 13 ani de când cântăreața și prezentatoarea TV a devenit ”doamnă”, după marele ”da” de la Stare Civilă! Însă pozele de la eveniment sunt de senzație, iar Mirela Vaida a ținut să arate fanilor una.

O fotografie cât o mie de cuvinte, în care zâmbește cu gura până la urechi și poartă probabil cel mai frumos cstum, unul național, cu tot cu șalul țărănesc pe umeri.

Poartă și o tiară bogată multicoloră, iar de jur împrejurul ei se văd și alți nuntași gătiți tot în costum național. ”Fix acum 13 ani, pe vremea asta, ma pregateam de cununie in Dealu’ Gilaului, jud. Cluj! ? #happy13 #justmarried #primii13ani#loveandmarriage #mirelavaida ”, a scris Mirela Vaida alături de fotografie pe rețelele de socializare.

irela-vaida-in-ziua-cea-mareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

O cerere în căsătorie cu totul atipică

Mirela Vaida și soțul ei au decis să-și unească destinele în 2009, momentul cel mare având loc la Cluj. Însă cu adevărat specială a fost cererea în căsătorie, mărturisea la un moment dat vedeta.

Mirela Vaida fost cerută în căsătorie așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat. Prezentatoarea TV a fost cerută în timp ce se afla la semafor, în București, fiind total luată prin surprindere de partenerul ei de viață.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a mărturisit Mirela Vaida, devenită între timp mamă a trei copii: Carla, Vladimir și Tudor.

Vezi și Mirela Vaida, imagini rare alături de soțul ei! Are niște pantaloni scurți, foarte scurți! Vacanță romantică fără copii! ”Ne simțim mai tineri”

Citește și:

Fiica Elenei Udrea a împlinit 4 ani și este o frumusețe. Mesajul mamei sale, transmis din închisoare

Ce pretenții are Bănel Nicoliță de la viitorul iubit al fostei soții. Fotbalistul este strict când vine vorba de fiicele lui: „Nu are nimeni voie să se atingă de copiii mei”