Frumoasa cântăreață și-a făcut o schimbare de look, care o prinde de minune. Urmând noul trend, Miki și-a făcut părul roz. Ea a apărut la petrecere, la brațul iubitului ei, Miki, alături de iubitul ei, Răzvan Constantinescu,  îmbrăcată într-un costum alb, pantalon și sacou, și cu cămașă albă. Deși are 44 de ani, nu-i dai mai mult de 20 de ani. Artista pare mai fericită și mai plină de energie ca oricând, iar silueta ei este impecabilă.

Cum arată Miki de la K-pital de când s-a retras din lumina reflectoarelor! Are 44 de ani, dar nu-i dai mai mult de 20 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Micul prinț George, pe urmele reginei! Iată ce face fiul lui Kate Middleton și al prințului William la doar 4 ani

Miki și-a făcut o trupă de muzică live

Deși a ales să se retragă din atenția publicului, Miki a dezvăluit, într-un interviu pentru “Xtra Night Show”, anul trecut, că tot din muzică face bani. Ea cântă pe la evenimente private, alături de o trupă live.

“Nu mai sunt de mult timp la K-Pital. Aşa m-a cunoscut lumea şi chiar îmi pare foarte bine. Eu sunt Miki, aceeaşi. Mi-am schimbat culoarea părului. Acum am trupă live. (…) am făcut o pauză de la monden. Eu din muzică trăiesc, nu aveam cum să stau deoparte. Am fost la petreceri private, nu am mai ieşit public”, a spus Miki, ex-K-pital la “Xtra Night Show”. “Cânt şi cover-uri, şi populară, de toate. Am trupă live”, a mai povestit ea.

Miki ex K-pital are o relație de foarte mulți ani cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei. Nu sunt căsătoriți, dar artista susține că este foarte bine așa.

Citește și: