Să tot fie vreo 39 de ani de atunci, nici mai mult, nici mai puțin. ”Va multumesc tuturor pentru urari si chiar daca m-ati sunat si nu v-am raspuns ca… alea alea!

Va las aici o poza cu o fata frumoasa si copilul ei la 2 anisori. Puneti 39 peste si aflati raspunsul corect”, a scris actorul, căci despre un actor de la noi este vorba, pe rețelele de socializare.

”La Multi Ani SuperBule! Ai grijă de trupul tău perfect!”, ”La multi ani, Bobo! Continua sa faci ce stii tu sa faci cel mai bine, iar noi vom continua sa radem si poate chiar daca pentru putin timp, sa mai uitam de griji! Te salut cu respect!?? ”, sunt doar câteva dintre mesajele de suflet, dar amuzante, primite de actor pe rețeaua de socializare.

Iar dacă nu ai ghicit despre cine e vorba, Las Fierbinți îți spune ceva? Da, e vorba despre nimeni altul decât Mihai Bobonete, actor care tocmai a împlinit 41 de ani. Vedeta PRO a fost felicitată de mii de oameni. Mulțimea de mesaje arată cât e de iubit actorul. De ziua lui, însă, acesta a plecat departe, la Murighiol, pentru a sărbători cu familia.

Mihai Bobonete este căsătorit din 2003, după 25 de ani de relație, și are doi copii: Octavian, de 11 ani, și Maria, de 7 ani.

Vezi și Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete! De ce s-a căsătorit abia după 25 de ani de reație

Citește și:

Oana Roman, primele declarații despre împăcarea cu Marius Elisei. Acum 7 ani făceau nunta

Emoționant! Fotografie de colecție cu protagoniștii filmelor Liceenii!