Acum, e celebru în România și e ușor schimbat. Trăsăturile au rămas aceleași, însă părul nu mai e.

E în continuare carismatic și candidații la emisiunea de talente pe care o jurizează îl privesc cu teamă, dar și cu încredere.

”Această fotografie are 23 de ani… Primul spectacol de teatru cu trupa înființată în liceu. Astăzi, 27 Martie 2021, este cea mai tristă Zi Mondială a Teatrului din viața mea. Atât am de spus” – este mesajul postat de vedetă zilele trecute.

Dacă nu ai ghicit despre cine este vorba, imaginează-ți-l fără pic de păr. Da, e Mihai Bendeac, cel care a strâns aproape 25.000 de aprecieri cu acest instantaneu.

Bendeac a devenit recent și scriitor

Bendeac nu e doar actor și om de televiziune. Recent, acesta a lansat o carte în care abordează fără perdea tot felul de teme, de la relații intime la cele de familie.

Într-o postare pe Instagram, Mihai Bendeac a scris despre cartea lui că este “terapia de a povesti ce ai trăit. Într-un mod uneori ireverențios, alteori scandalos. Dar, peste toate, terapeutic”.

Cartea lui Mihai Bendeac se bucură de un mare succes în primele două săptămâni de la lansare fiind deja 100.000 de cumpărători.

Banii obținuți în urma vânzării cărții “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama” sunt pentru o cauză nobilă.

Vezi și Mihai Bendeac, urare pentru mama sa, în care dă un detaliu intim și dureros. Care este adevărul despre nașterea lui

Citește și:

Cum arată fiul cel mic al lui Adrian Mutu? Tiago împlinește 4 ani

Cine este soția lui Alexandru Arșinel. Ce doi sunt căsătoriți de peste 50 de ani și nu au început deloc cu dreptul