De când a părăsit micul ecran, fosta prezentatoare tv a emisiunii „De 3 ori femeie” s-a implicat în fel de fel de proiecte și a devenit trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului. Însă, acum a pus bazele unui nou proiect de care este foarte mândră: citeşte poveşti pentru copii.

„ Eu, când am renunţat la contabilitate, la vârsta de 30 de ani, mi-am dorit să ajung în radio ca să spun poveşti copiilor. Ei au ajuns la concluzia că eu aş avea o voce deosebită şi atunci m-au pus la programul de dimineaţă. Marea mea bucurie şi plăcere, pentru care m-am şi mutat la Oradea, a fost un proiect de a pune voce pe desene animate. Uite aşa, cumva, în momentul în care îţi doreşti ceva, dacă îţi doreşti cu tot sufletul, Universul te împinge de la spate. Acest proiect este fabulos. Nu m-am aşteptat să capete o asemenea amploare. Lucrăm la acest proiect de vreo şase luni în stilul berbecesc, caracteristic. Eu aş fi vrut să dau drumul la proiect mult mai repede, însă cel care a avut această idee, Tudor Stoica, a gândit foarte temeinic, cu studiu de piaţă, cu promovare temeinică şi aşa mai departe”, a declarat Mihaela, la Observator, Antena 1.

Mihaela Tatu arată spectaculos după ce a slăbit 23 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fosta vedetă TV arată spectaculos și este în continuare pozitivă și plină de energie. Ea e mai relaxată ca oricând și se vede clar că îi place ceea ce face acum, având în vedere încântarea cu care vorbește despre noul ei proiect. Mihaela Tatu a a reprezentat timp de 22 de ani cu un soi de mandrie Mass Media româneasca, după cum spune chiar ea pe site-ul ei.

„ 3 ani de radio (locul 2 pe tara pentru cea mai buna voce radiofonica feminina), iar restul de 19 ani in televiziune. De multe ori cand spui Mihaela Tatu, spui „De 3xFemeie”, „Viata bate filmul” sau „La Hanu’ lu’ Tatu”. Pe langa toate acestea, am devenit imaginea mai multor campanii care vin in sprijinul femeilor, cat si al copiilor. (…). Actiunile la care particip, ma fac sa ma simt utila in aceasta existenta”, scrie vedeta pe site-ul ei.

„Sunt Mihaela Tatu si cu toate ca multi imi spun „Uite-o pe De 3xfemeie”, numele meu ramane Mihaela Tatu. Statutul meu in aceasta lume este de OM, dupa cum imi spunea tatal meu sa nu uit vreodata sa fiu, indiferent de situatie. Si tot tata mi-a mai bagat ceva in cap. Sa nu uit, sa ma straduiesc sa fiu foarte buna, orice voi alege sa fac in viata”, mai spune MIhaela Tatu desprea ea.

Citește și:

Alina și Ilan Laufer, ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a gemenilor. Cum arată camera copiilor

Frumușelul actor a divorțat de soție, după 29 de ani! Fanele sunt în delir!