Fotografiile vor fi incluse în cartea ei autobriografică. În una apare alături de părinții ei, Marian și Fraser, pe vremea când era doar o adolescentă. Michelle a crescut într-un apartament din Chicago, împreună cu fratele ei mai mare, Craig Robinson, și părinți ei,  Marian și  Fraser Robinson III.

„Tatăl meu, Fraser, m-a învățat să muncesc mult, să râd des și să-mi țin promisiunile. Mama mea, Marian, m-a învățat cum să gândesc pentru mine și cum să-mi folosesc vocea. Împreună, în apartamentul nostru mic din partea sudică a Chicago-ului, familia mea m-a ajutat să văd valoarea în povestea noastră, în povestea mea și în cea mai mare poveste din țara noastră”, a mai scris Michelle.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și:Cum arată Miki de la K-Pital de când s-a retras din lumina reflectoarelor! Are 44 de ani, dar nu-i dai mai mult de 20 de ani

Imagine rară de la nunta lui Michelle cu Barack Obama

O imagine e făcută de pe vremea când era o tânără studentă Universitatea Princeton la începutul anilor 1980. ”Eram o studentă de culoare dintr-un cartier din clasa muncitoare din Chicago, în timp ce corpul elevilor de la Princeton a fost, în general, alb și bine pregătit”, a postat Michelle.

Însă, de departe, cea mai frumoasă fotografie e cea de la nunta lui Michele cu Barack, la care fosta primă doamnă a postat un mesaj emoționant. Fostul lider de la Casa albă stă într-un genunchi în fața miresei sale și pare să o încalțe pe aceasta.

„ Nu se poate vedea din această poză, însă în ziua nunții, în octombrie 1992, Barack s-a trezit cu o groaznică răceală. Până ne-am întâlnit în fața altarului, i-a trecut în mod miraculos și am sfârșit prin a dansa întreaga noapte. 25 de ani mai târziu încă ne mai distrăm împreună, dar, în același timp, muncim din greu pentru a construi un parteneriat și a ne susține unul pe celălalt ca persoane individuale. Nu pot să-mi imaginez că aș putea trece prin toată cursa asta sălbatică cu altcineva în afară de el“, a scris Michelle Obama pe Instagram.

Fosta primă doamnă și Barack și-au vândut drepturile pe cărțile lor, anul trecut editurii Penguin Random House. Publisherul a plătit între 30 de milioane de dolari și 65 de milioane de dolari pentru amândoi.

Citește și: