”Fiica mea cea mica, Lipaz, isi aniverseaza astazi ziua de nastere si nici acum nu realizez cum au trecut 16 de ani. Chiar daca e deja la liceu si a devenit o domnisoara puternica si responsabila, pentru mine tot mezina mea ramane.

Sunt extrem de mandru de ea si sunt convins ca va ajunge departe, iar eu ii voi fi mereu alaturi si o voi sustine cat pot de bine. La multi ani minunati, @lipazperah! #josephhadad #family”, a scris celebrul bucătar pe contul său de socializare.

scheful-si-mezina-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cu ce se ocupă copiii lui Chef Joseph Hadad

În urmă cu un an, bucătarul vedetă vorbeam, într-un interviu, despre cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singur după moartea soției sale.

Copiii cei mari lucrează, în timp ce mezina stă cu chef Joseph Hadad.

”Și cu copiii mei sunt cam dur. Am un băiat, Dor, de 27 de ani, care a terminat școala americană profesională, de 3 ani și este în IT. Fata mea, Daniela, de 24 de ani, este în Germania și lucrează în același domeniu ca și mine: este manager de locație în Berlin, unde se face pâine și croissante, iar cea mică, Lipaz, are 15 ani și mai stă puțin cu tata. Zice că ar prea să facă management hotelier”, a dezvăluit acesta.

Vezi și Cum se simte Chef Joseph Hadad după ce a fost dus de urgență la spital! Mesajul îndrăgitului bucătar

Citește și:

Pepe le-a explicat fiicelor sale că el și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu. Care a fost reacția fetelor

Ștefan Stan, emoții cu micuța Elif, venită pe lume acum o lună. „Trei zile nu am pus mâna pe ea”. Simbolul ascuns al numelui ales