„Parca ieri @lipazperah era un copilas dragut si firav, am inchis ochii si brusc s-a transformat intr-o domnisoara frumoasa, responsabila, ce imi da in fiecare zi motive de mandrie. Astazi a implinit varsta de 17 ani, a mai urcat o treapta in drumul vietii si sper sa aiba un drum cat mai lin, presarat cu momente speciale, in anii ce urmeaza.Te iubesc si sunt mandru de tine. La multi ani, fiica mea draga!”, a scris îndrăgitul bucătar în dreptul filmulețului cu fiica lui.

scheful-si-mezina-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cu ce se ocupă copiii lui Chef Joseph Hadad

Vedeta Pro TV a vorbit într-un interviu despre cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singur după moartea soției sale. Copiii cei mari lucrează, în timp ce mezina stă cu chef Joseph Hadad.

”Și cu copiii mei sunt cam dur. Am un băiat, Dor, de 27 de ani, care a terminat școala americană profesională, de 3 ani și este în IT. Fata mea, Daniela, de 24 de ani, este în Germania și lucrează în același domeniu ca și mine: este manager de locație în Berlin, unde se face pâine și croissante, iar cea mică, Lipaz, are 15 ani și mai stă puțin cu tata. Zice că ar prea să facă management hotelier”, a dezvăluit acesta, în urmă cu doi ani.

Vezi și Drama care i-a marcat viața chefului Joseph Hadad. A rămas văduv de tânăr, cu trei copii de crescut. De ce a murit soția sa

Citește și: Lidia Buble s-a întors în brațele fostului iubit? Imaginile care îi dau de gol