Într-un interviu recent, actrița și cântăreața a dezvăluit cum arată meniul ei. Nu se folosește de trucuri sau diete pentru a arăta bine, ci știe exact ce-i face bine și se ține de acest plan alimentar.

Concret, iată ce mănâncă vedeta, mamă a unui băiat deja mare: ”Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”, a declarat ea pentru Click!.

Sigur și armonia, echillibrul interior contează. Actrița și-a găsit liniștea sufletească după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Actrița a spus, în câteva cuvinte, care este starea sa de spirit acum: ”Sunt foarte fericită că am început să muncesc, am început să lucrez, că am oameni în jurul meu care simt că mă iubesc și mă apreciază și mă valorifică, fac tot ce pot ca să îi fac fericiți să le transmit tot ce sunt eu pe pământ, iubire!”.

Cum a ajuns la această stare de spririt, la acest zen la care mulți visează? ”Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a mai spus ea.

Mai mult, acum vedeta este gata inclusiv să și iubească, ceea ce nu și-ar fi imaginat cu un an în urmă. ”Am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, a declarat Anca Țurcașiu.

Vezi și Anca Țurcașiu a avut un accident casnic și a ajuns în cârje. Ce s-a întâmplat cu artista

Citește și:

E iar scandal în familia Năstase! Reacția lui Ilie după mesajul bizar, din miez de noapte, al Ioanei: „Nu mă interesează persoana”

Sissoko, fost concurent Masterchef, a murit de Covid. A fost găsit mort în casă