Actrița, fosta soție a lui Antonio Banderas, a postat recent o înregistrare cu ea la sală. Și nu doar pentru o femeie de vârsta ei, chiar muncește din greu!

În plus, se arată fanilor fără niciun fel de ascunziș: e îmbrăcată doar în pantaloni mulați și un top scurt, de asemeni pe corp.

 

View this post on Instagram

 

Ok. I have been working out with Gunnar, ❤️, @gunnarfitness for 7 years. I ADORE THIS MAN!! He helps me keep my 50+11 year old body tight and strong. He is also kind of my therapist…. @kaileygdavis ?? and Brad??????

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Și e vizibil faptul că arată foatre bine, nu doar pentru vârsta ei. Are brațe și picioare perfect tonifiate. Mijlocul nu mai e cum era odată, dar per ansamblu vedeta nu-și arată vârsta.

Clipul postat de Melanie pe rețelele de socializare nu a rămas fără ecou. Printre cei care au lăudat-o se află actrița Kate Hudson, fiica ei, dar și Eva Longoria, care a scris: ”Of, Doamne, arăți superb!”.

Ulterior, actrița a postat și o fotografie cu ea stând la plajă pe un iaht. Privind-o, nu-ți vine a crede că are 61 de ani. E clar că efortul făcut la sală nu e unul în van!

 

View this post on Instagram

 

Lucky girl…. Grateful for my beautiful friends?????? @loreerodkin @madmadmash @polinakitsenko @delia_delusional #girlfriends #vivaespaña

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Vezi și Se căsătorește iar Antonio Banderas? Ce spune despre fosta soție, Melanie Griffith

Citește și: