Mara Bănică a publicat pe rețelele de socializare imagini cu ea și frumoasa sa fiică. Donca a împlinit 5 luni și e bucuria părinților săi. Recent, Mara Bănică a mers în vacanță alături de cei doi copii ai săi și de partenerul său de viață.

„Am bifat și prima vacanță în formulă de 4. Din păcate, Dima se lasă greu fotografiat, soțul e complet anti fotografii postate pe rețele de socializare, așa că partea feminină a familiei e singura reprezentată în prima fotografie de după vacanță”, a scris Mara Bănică în dreptul a două fotografii în care apare ținându-și fiica în brațe.

Mara-Banica-si-DoncaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În imagininile publicate de Mara Bănică pe Internet, fanii au putut vedea că s-a recuperat foarte bine după ce a născut. Se vede însă și ce frumoasă și zâmbitoare e Donca, cele două strângând mii de aprecieri din partea fanilor.

Mara Bănică a devenit mama a doua oară

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viață exterioară!

Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să va fie bine!”, a scris Mara Bănică în ziua în care a devenit pentru a doua oară mamă.

Mara Bănică a publicat o singură poză cu burtica de gravidă, în luna a șasea de sarcină.

Pe parcursul sarcinii, Mara Bănică a vorbit despre pregăturile de dinainte de a-și aduce pe lume fetița. Vedeta spunea în urmă cu câteva luni că are în minte un nume rusesc pentru fiica ei.

”Eu m-am gândit la un nume, soțul meu nu e chiar atât de încântat de numele ales de mine. Ideea este că, atunci când eram însărcinată cu Dima, știam că este fată, și am știut că este fată până la șapte luni, și am rămas cu ideea asta, că, dacă vreodată am să am o fată, așa o să o cheme.

Acum să vedem ce decide și el, pentru că e o decizie pe care o să o luăm împreună. El mi-a spus că atunci când se va naște și o va vedea, atunci va ști și ce nume i se potrivește.

Numele ales de mine nu este un nume obișnuit, este tot un nume rusesc”, a declarat Mara Bănică pentru fanatik.ro.

Vezi și Mara Bănică, prima fotografie cu chipul fetiței sale! Vedeta a explicat cu lux de amănunte și ce dietă ține. Câte kilograme are la o lună de când a născut

Citește și:

„Nu căutam dragostea, dar m-a găsit”. Patrick Duffy vorbește deschis despre noua sa iubire, la 72 de ani

Tania Budi, la 54 de ani, în cea mai provocatoare imagine: „Nu pregatesc «corpul de vară», îl am de astă iarnă”