„La multi ani celei care ne-a daruit cel mai frumos cadou: Viata🙏 La multi ani, mama ❤️”, este mesaul postat de Valentina Pelinel pe pagina sa de Facebook. În fotografia postată de vedetă apare atât cea care i-a dat viață, cât și sora ei.

Aproape 8.000 de oameni au apreciat postarea, lăudând frumusețea celor trei. ”Sunteți frumoase foc!”, le-a transmis un internaut, urările de bine venind din toate părțile.

„La multi ani. Adorabile sunteti toate trei!”, a fost o altă urare. „La mulți ani frumoși, sănătoși și fericiți! O mamă mândră de fiicele ei, o doamnă foarte frumoasă și fiicele la fel” – sunt doar câteva din cele peste 1.000 de urări venite la postarea Valentinei.

Într-adevăr, soacra lui Cristi Borcea, Georgeta, nu își arată deloc vârsta, fiind mereu coafată și aranjată. Cele două fiice i-au moștenit clar frumusețea, chiar dacă Valentina îi seamănă mai bine.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, fost model, sunt împreună de mai bine de șase ani. Cei doi au împreună trei copii, toți la fel de frumoși ca mama lor.

Fostul acționar de la Dinamo are, în total, nouă copii cu patru femei. Valentina Pelinel își dorește să îi dăruiască soțului ei și cel de-al zecelea copil. „Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a mărturisit Cristi Borcea, în cadrul unei emisiuni televizate.

Vezi și Câte kilograme are Valentina Pelinel: „Nu sunt așa slabă, am…” Cât a luat în sarcini

Citește și:

Anca Serea, mândră nevoie-mare de fiul ei cel mare! David a absolvit liceul! Fotografie de colecție

Răzvan Simion nu s-a mai abținut și l-a întrebat direct pe Ioniță de la Clejani de ce nu este mai dur cu Fulgy? Răspunsul artistului