”La mulți ani, Mama!”, a scris ea pe contul de Instagram, alături de trei inimioare. Femeia s-a trezit, astfel, cu peste 2.000 de urări.

Câțiva fani ai Taniei au observat de unde a moștenit aceasta frumusețea și mai cu seamă ochii. Aceiași ochi mari, parcă de felină, are și mama vedetei.

Tania Budi spune despre mama ei că este pâinea lui Dumnezeu. RElația dintre cele două este extremd e apropiată, așa cum ar trebui să fie între mamă și fiică.

Tania a crescut în Constanţa, alături de fratele ei, Ionuţ, cu 11 luni mai mic decât ea,. „Ne-am înţeles foarte bine dintotdeauna. Nici ciondănelile noastre din copilărie nu erau grave”, declara ea la un moment dat. „Prietenii de familie le spuneau încontinuu alor mei: «Vai, ce timidă este asta mică. Haide, spune şi tu un cuvânt». Şi eu nu ziceam nimic. Apoi, la şcoală, am devenit băieţoaică şi bătăioasă, am făcut mult sport, handbal mai ales. Îmi plăcea să trag tare la poartă.

N-am stat cu fetele la bârfe despre băieţi, că stăteam deja cu băieţii”, mai spune fosta prezentatoare.

Tatăl ei lucra pe pescadoare, iar mama se ocupa de cei doi copii. „Tata a fost puţin mai dur cu noi, drept pentru care n-am putut niciodată să ne apropiem de el. Dar sentimentele de iubire pentru el, ca tată, au existat tot timpul. A fost un om introvertit şi a trăit într-o lume a lui, mai dură. Îmi pare rău că n-am putut comunica mai mult „, povestea Tania.

Vezi și Avem și noi vedetele noastre care arată ireal și după 50 de ani. Tania Budi are 52 și e fabuloasă în costum de baie! GALERIE FOTO

Citește și:

La 38 de ani și mamă a trei copii, Mirela Vaida și-a permis să pozeze așa: ”Ești urâtă…”

Soția lui Ilie Năstase a ajuns la spital cauza dietelor draconice