Azi, de ziua mamei sale, Paula Seling a postat o serie de fotografii în care apare împreună cu femeia care i-a dat viață.

Îmbrăcată casual, mama artistei are o figură blândă, părul încărunțit, iar bunătatea i se citește pe față.

paula-seling-si-mama-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Alături de instantanee, făcute la întâlnirea care a avut loc între mamă și fiică, în natură, artista a postat și un mesaj: ”La mulți ani, mama mea bună, frumoasă, caldă, iubitoare, puternică, luminoasă, credincioasă, sensibilă, devotată.

Încercările vieții nu ți-au șters bunatatea și seninul de pe chip și nici nu ți-au schimbat sufletul. Tu ești aceeași mamă care vine noaptea să ne învelească și să ne îmbrățișeze, aceeași mamă care găsește soluții pentru orice provocare pe care eu nu știu de unde să o apuc, însă tu ai forța unui supraom, chiar de ți-a nins Cerul pe la tâmple și mersul îți e mai precaut.

Te iubesc, mama mea. Ești mama perfecta, mama eroina. Esti îngerul meu bun. Sa fii sănătoasă și fericită sa ne bucuri multa vreme cu frumusețea inimii tale”.

Un mesaj venit din suflet, apreciat de aproape 2.500 de persoane.

Paula Seling îl cunoaște pe cel care i-a devenit soț de la 16 ani. Inițial, el nu prea o băga în seamă

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București.

A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a.

În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Paula Seling a povestit cum a început relația ei cu Radu Bucura.

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns.

M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a povestit Paula Seling.

Vezi și Cum arată mama lui Răzvan Simion. Prezentatorul TV, imagine rară și adorabilă din copilărie

Citește și:

Diana Munteanu, vacanță în doi. Cu cine a plecat vedeta în concediu

Îți dai seama cine e? Așa a apărut în public una dintre cele mai iubite actrițe