Operațiile au schimbat-o atât de mult încât a ajuns să semene cu designerul Donatella Versace. Chiar Jacqueline Stallone recunoștea, cu ani în urmă, că a exagerat la capitolul operații și că regretă acest lucru.

asa arata mama lui Sylvester Stallone la 98 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Chiar dacă nici ei nu îi place ce vede în oglindă, nu se lasă. Zilnic face sport și, după cum afirmă chiar ea pe Instagram, recent a învățat să cânte la acordeon și chiar și-a depășit profesoara. În plus, studiază și pianul și astrologia.

La 98 de ani merge la cursuri de dans de trei ori pe săptămână, se antrenează de două ori pe săptămână cu un antrenor personal, iar în rest face sport singură.

„Nu-mi pierd timpul cu petrecerile stupide de la Hollywood. Am devenit un model pentru vedetele de peste 50 de ani, deoarece toată lumea se teme de îmbătrânire, iar eu devin din ce în ce mai populară cu vârsta ”, spune ea.

În ultimii ani a trecut prin situaţii dificile de viaţă: şi-a pierdut fiica şi nepotul, a suferit trei atacuri de cord, dar a reuşit să le depăşească și iat-o plină de energie, așteptând să devină centenară.

Vezi și Celebra actriță Renée Zellweger a împlinit 50 de ani. Are chipul distrus de operații estetice

Citește și: