Iar rezultatul este extrem de realist, după cum se poate observa din fotografia postată de cântăreață pe o rețea de socializare, unde apare tot blondă și cu ochi albaștri, însă cu pielea mult subțiată și ridată, mai ales în zona ochilor.

Contul ei aproape că a căzut din cauza nenumăratelor comentarii lăsate de fani.

Ar putea fi imaginea lui Miley peste 30 – 40 de ani, așa că fanii s-au arătat șocați. Unii sunt însă convinși că vor trece 50 de ani până ce Miley va arăta așa. Și e foarte posibil, din moment ce mama lui Miley, Tish, soția lui Billy Ray Cyrus arată excelent la cei 52 de ani ai săi. În plus, să nu uităm că aceasta a născut cinci copii!

 

View this post on Instagram

 

#MothersDaughterVideo starring BOSS LADY @tishcyrus ! Momager , Producer , Interior Designer , Fashion Icon , Defies Time & Age , most bad ass mom of all fucking time! Name a more iconic duo ….. I’ll wait .

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Zilele trecute, Miley, în vârstă de 26 de ani, fosta Hannah Montana, a postat o fotografie în care apare alături de mama ei. Cele două par mai degrabă surori. Lângă fotografie, Miley a scris și câteva cuvinte despre mama sa: ”Mamă, producător, designer de interioare, influencer in ceea ce priveste moda, sfideaza timpul si varsta, cea mai tare mamă din toate timpurile!”.

Fanii au fost nevoiți să recunoască faptul că a îmbătrâni nu e o caracteristică a familiei Cyrus.

Vezi și Miley Cyrus e celebră, dar mai are încă 4 frați și surori. Cum arată și cu ce se ocupă mezina Noah, la 19 ani

Citește și: