Mama lui Mihai Petre se numește Coca Petre și are 65 de ani. Femeia este dedicată familiei sale și petrece timp de calitate alături de fiul, fiica și nepoatele sale.

Coca Petre este mama lui Mihai Petre și a surorii sale, Alina Campigotto. Dansatorul a mărturisit că mama lui a fost aceea care l-a îndrumat spre dans.

Coca-PetreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Am început la 12 ani, destul de târziu, mama m-a îndreptat spre dans. Aproape că m-a dus cu forța, pentru că făceam karate și nu prea îmi plăcea ideea de dans.

Dar pentru că programul de la școală nu mai îmi permitea să merg la karate și trebuia să fac ceva cu energia mea, mama a insistat să merg la dans și bine a făcut! Căci iată, tot ce am în viața asta, practic a izvorât de acolo, de la dansul de performanță și de la dans în general, pe care îl iubesc. E o formă de comunicare fantastică, care aduce oamenii împreună și care îi bucură”, povestea Mihai Petre într-un interviu pentru Libertatea.

Pe rețelele sociale Coca Petre publică mereu imagini cu nepoatele sale, pe care le numește „iubitele mele”, cu fiica ei Alina, dar și cu fiul și soția lui.

Coca Petre este activă pe rețelele sociale și distribuie des imagini cu fiul și nora lui din Asia Express, mândră probabil de prestația lor. Pe Elwira Petre, soacra o numește „nora mea frumoasă”, semn că relația dintre ele este una de toată frumusețea.

„Ai mei…mândră tare”, „Mereu lângă voi” – așa sună mesajele pe care le scrie doamna Coca pe rețelele de socializare atunci când vine vorba despre fiul, fiica, nepoatele, nora, sau ginerele ei.

Mihai și Elwira Petre sunt concurenți în sezonul 4 Asia Express, Drumul Împăraților

Mihai Petre a devenit celebru în România datorită talentului său de dansator. În prezent, coregraful în vârstă de 42 de ani se remarcă prin prisma ambiției și spiritului competitiv de care dă dovadă în cadrul show-ului Asia Express.

Mihai Petre a acceptat provocarea de a participa în sezonul 4 Asia Express alături de soția sa, Elwira Petre, și ea dansatoare, cu care are două fetițe superbe.

Vezi și Ce soră frumoasă și talentată are Mihai Petre! Ce spune aceasta despre celebrul său frate

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Horia Brenciu: ”Sunt departe de a fi perfect…”

Își întrece mama în frumusețe. Leni Klum atrage toate privirile