Leonardo DiCaprio este astăzi unul dintre cei mai apreciați actori din lume, filmele lui sunt printre cele mai vizionate și are o avere impresionantă. Însă, actorul nu ascunde faptul că a avut o copilărie plină de lipsuri, dar mama lui l-a ajutat mereu să fie un om mai bun.

diSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Nu aș fi astăzi aici, dacă nu exista pentru mine această persoană. Nu am avut o viață plină de privilegii. Am crescut într-un cartier rău famat din estul Los Angelesului. Această femeie conducea în fiecare zi trei ore ca să mă ducă la o școală diferită pentru a-mi arăta alte oportunități”, a declarat Leo, la premiile Bafta, în 2016.

„Întotdeauna m-am gândit la bani, mereu mă întrebam ce soluţie aş putea găsi pentru ca familia mea să-şi permită anumite lucruri, aşa că actoria a părut calea cea mai scurtă pentru a scăpa de sărăcie şi mizerie“, a dezvăluit starul, câștigător al unui premiu Oscar,  pentru „The Telegraph“.

Citește și:Tudor Chirilă, filmat în timp ce se sărută cu o vedetă Pro TV: „Fără cuvinte”

Irmelin DiCaprio are o relație cu un regizor celebru

Irmelin DiCaprio, mama actorului, a fost secretară. Ea are 75 de ani și are origine germană. Tatăl lui Leo, Geroge,  este jumătate german, jumătate italian, și a fost distribuitor și vânzător de benzi desenate. Cei doi s-au cunoscut la liceu și i-au pus fiului lor numele după Leonardo da Vinci. Irmelin a povestit că a ales acest nume pentru că Leo a mișcat pentru prima dată în burtică ei, în timp ce ea admira un tablou de al lui Da Vinci, în vacanță în Italia.

George și Irmelin au divorțat când Leo avea doar un an, dar cei doi au locuit în case alăturate, pentru ca băiatul lor să nu fie afectat de despărțire. Irmelin are în prezent o relație cu celebrul regizor David Ward (72 de ani).

Citește și: