Toate privirile au fost ațintite către Maye Musk, care, la 74 de ani, arată ireproșabil. Mama fondatorului Tesla este fost model şi dieteticiană și are în spate o poveste de viață incredibilă, care vorbeşte despre puterea de a merge mai departe chiar şi atunci când totul pare pierdut.

Încă de la 21 de ani, Maye lucrează ca nutriţionist-dietetician, iar în 2019 şi-a lansat autobiografia ”O femeie îşi face un plan”, devenită best seller internaţional.

Nimic din prezentul ei nu trădează luptele din trecut. O femeie cu o personalitate puternică şi cu o poveste de viaţă incredibilă, Maye a trecut prin iad ca să-şi poată creşte cei trei copii decent, timp în care şi-a clădit nu una, ci două cariere.

The Met GalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Și-a crescut singură cei trei copii, batjocorită de fostul soț, care era plin de bani

Finalistă Miss Africa de Sud la 21 de ani, Maye credea că şi-a găsit alesul când l-a întâlnit pe tatăl lui Elon, Errol Musk, un inginer înstărit. După nouă ani de căsnicie, femeia s-a trezit practic în stradă, fără niciun ban, cu trei guri de hrănit şi victimă a violenţei domestice, pe deasupra.

„Îmi era prea frică să-i spun cuiva de asta, îmi era jenă. Mi-a spus de atâtea ori că sunt proastă, urâtă, plictisitoare… Era bogat, dar s-a asigurat că eu voi rămâne fără nimic“, a povestit aceasta, devenită între timp mamă a trei copii: doi băieți și o fată.

Au urmat lupte interminabile pentru custodie, iar Errol găsea săptămânal un nou pretext ca să o dea în judecată. În tot acest timp, Maye, ajunsă cu cei trei copii în Canada, îşi luase cinci joburi pentru a se descurca, iar duminica era zi rezervată menajului şi gătitului.

„Cumpăram haine second-hand şi nu ne permiteam să ieşim la restaurant să mâncăm. Multă vreme mi-am hrănit copiii cu sandvişuri cu unt de arahide. Le plăcea la nebunie! Nu şi-au dat seama nicio secundă că eram săraci“, mărturisea frumoasa blondă în cartea autobiografică.

„Refuz pensionarea. O să lucrez până nu mă mai vrea nimeni!”

Când a împlinit 50 de ani, aceasta a primit de la copiii ei o casă şi o maşinuţă, ambele de jucărie, cu promisiunea că de îndată ce se vor pune pe picioare, îi vor oferi variantele în mărime naturală. Ceea ce, desigur, s-a întâmplat.

Cu toate că Elon Musk este starul familiei, Maye îşi laudă toţi cei trei copii în mod egal în interviuri. Kimbal deţine un lanţ de restaurante, iar Tosca este regizor. Ambii sunt multimilionari, chiar dacă averea lor nu poate fi co0mparată cu cea a lui elon Musk.

O dieteticiană îndrăgostită de pâine, deşi fizicul ei nu trădează o astfel de „scăpare“, mama marelui vizionar are o avere personală de circa 20 de milioane de dolari şi a declarat public că nu va renunţa niciodată la muncă.

„Refuz pensionarea. Mama mea nu s-a pensionat niciodată. O să lucrez până nu mă mai vrea nimeni şi apoi o să găsesc eu altceva de făcut. Mă apuc de cercetare în nutriţie, e una dintre plăcerile mele“, declara ea la un moment dat.

Secretul reuşitei lui Maye Musk, care şi-a crescut copiii în acelaşi spirit liber şi cutezător, este că s-a ghidat mereu după sfatul părinţilor ei: „Trăieşte periculos, dar cu atenţie!“.

Vezi și Elon Musk ar putea deveni pentru a șaptea oară tată! Fotografia postată de iubita lui a cutremurat Internetul

Citește și:

Mariana Mihuț și Rodica Mandache, lecție de stil la 79 de ani! Actrițele au strălucit la Gopo 2022

Kate Middleton, o nouă lecție de eleganță și stil! Ducesa a strălucit într-o rochie verde