”Azi e despre Mama!! La mulți ani, Mama! Te iubesc! Mulțumesc!…”, a scris Connect-R pe Instagram. Fanii i-au apreciat postarea cu aproape 10.000 de like-uri.

”La mulți ani mamei tale, felicitări ei și tatălui tău pentru buna creștere pe care ți-au oferit-o, sa va va țină Bunul Dumnezeu in cea mai buna forma! Multe bucurii, fericire, multe impliniri, succes, iubire și pace! Tot binele din lume și succes la cât mai multe proiecte! La cât msi multe realizări și la cât mai multe vise împlinite! Sa va bucurați unul de celălat și sa vă țină Dumnezeu uniți și sănătoși! Te respect mult și apreciez munca ta, care-mi bucura urechile de fiecare data când te ascult! Ești un on MINUNAT! Melodiile tale ma inspira și-mi dă o pozivitate enormă!”, e doar unul dintre mesajele de suflet trimise de către fani.

Printre cei care au felicitat-o pe mama lui Connect-R s-a aflat și cântăreața Nico.

Fanii au remarcat și asemănarea dintre cei doi, dar și că bucuria li se citește pe chip, atât în cazul fiului, cât și al mamei: ”ce fețe fericite aveti! 💪🏻❤️👊🏻 sa fiti sanatosi!”.

Amintiri dragi

Acum se bucură de faimă, dar Connect-R a avut o copilărie și o adolescență normale, presărate cu greutăți pe alocuri. Primii bani i-a făcut din vânzarea de ziare. „Eram prinț și cerșetor. Dimineața la ora 4:00 eram la Casa Scânteii, de unde îmi luam ziarele. Am fost ziarist, am vândut ziare (râde). Am vândut ziare aproape patru ani în intersecție!

În același timp aveam clip pe Atomic TV cu RACLA. Eram profesionist! Ce flow aveam! Naționalu’, Libertatea! Ia ProSportu’, ia ProSportu’! Le era drag oamenilor de mine. Aveam dreaduri pe jumătate de cap. Avem un talent… Iubeam ce făceam în momentul acela.

Vezi și Tatăl lui Connect-R e într-o formă fizică de invidiat! Ce-a putut să facă pe plajă, la 65 de ani!

Citește și:

Laurette a fost cerută în căsătorie, la doar o lună de relație! ”Suntem împreună de 3 luni și jumătate!” Cine este misteriosul bărbat din viața ei

Elena Ionescu a ajuns la poliție! Vedeta a avut nevoie de ajutor: „De 3-4 zile nu mai dorm”