Nu doar Cher arată excelent la cei 74 de ani ai săi bătuți pe muchie, ci și mama sa, ajunsă la venerabila vârstă de 94 de ani.

Mama lui Cher, Georgia Holt, arată atât de bine chiar și la această vârstă încât ai spune că nu sunt părinte și fiică, ci două surori.

Deși diferite ca fizionomie, ambele sunt frumoase, semn că genele bune s-au transmis.

Cher si mama sa, in 2015SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cher mai are un motiv pentru a nu se îngrășa

Întrebate care este secretul tinereții lor, ambele spun că le place să se bucure de plăcerile vieții.

Georgia Holt, care în tinerețe a fost cântăreață și fotomodel, jură că nu s-a lăsat atinsă de bisturiu. Și Cher spune la fel, dar în cazul ei e limpede că lucrurile stau altfel.

Cât despre Cher, aceasta completează că o ține în formă sportul. Băiețoasă de mica, aceasta continuă să joace tenis și să practice surful.

.„Trebuie să faci multe exerciţii fizice, dacă vrei să-ţi păstrezi trupul frumos şi tânăr”, a mărturisit Cher. „Mulţumesc lui Dumnezeu că am fost mereu băieţoasă, aşa că nu mi-a fost greu să fac sport. Îmi plac dulciurile şi cafeaua, dar mă abţin. Nu fac niciodată excese, ca să pot să intru în costumele mele de scenă. Am mereu grijă ce mănânc şi cât mănânc”, mai spune ea.

”Când aveam vârsta de 40 sau de 50 de ani nu trebuia să am grija asta, dar acum trebuie să fiu activă, să fac surf şi tenis”, mai spune ea.

În plus, Cher recunoaște că nu îi place să-și arunce costumele de scenă. Încă un motiv să nu se îngrașe, pentru a continua să încapă în ele.

Vezi și Zi de naștere cu mari griji! Cher, la a 74-a aniversare: ”Mi-e frică. Sunt astmatică şi în grupa de risc. Acest virus nu este o glumă!”

Citește și: