Imposibil să nu observi asemănarea evidentă dintre cei doi, apreciată de mai toți fanii. Care fani au inundat-o pe mama vedetei cu mesaje de felicitări. Printre aceștia, Simona Pătruleasa, Vica Blochina sau Adina Buzatu. Lista este însă cu mult mai lungă, postarea adunând 6.000 de aprecieri în decurs de doar câteva ore.

“Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!”, a scris Cătălin Măruță în dreptul imaginilor. În una dintre acestea apar mama și copiii lui Cătălin Măruță și se poate vedea că inclusiv nepoții acesteia i-au moștenit trăsăturile.

Catalin-maruta-si-mama-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Prezentatorul spunea, la un moment dat, că a vrut să pășească pe urmele părinților săi, dar viața lui a luat o turnură la care nici el nu se aștepta.

”Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, mărturisea Cătălin Măruță pentru life.ro.

Vezi și Carmen Harra prezice divorţul anului, dintre Măruţă şi Andra: ”Ei nu sunt suflete pereche”. Semnul care i-a dat de gândit clarvăzătoarei

Citește și:

Ce se întâmplă acum acum cu Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, după ce s-a zvonit că ar fi murit

Ce soții frumoase au actorii din „Las Fierbinți”! Bobiță l-a nășit pe Dorel în viața reală