Lori și-a exprimat dragostea și recunoștința față de cea care i-a dat viață prin intermediul social-media, unde a postat un mesaj emoționat alături de o fotografie de colecție alături de mama sa. Așa au putut vedea și fanii de unde a moștenit cântăreața trăsăturile. Și da, cele două seamănă bine, iar mama artistei arată extrem de bine, nu doar pentru vârsta ei.

Pentru Lori, ziua de 7 septembrie este în fiecare an una specială. Mama artistei a împlinit 77 de ani, iar Loredana nu a ezitat să-și arate dragostea inclusiv pe rețelele de socializare.

Artista a dorit să împărtășească și fanilor bucuria de a-și sărbători mama, așa că i-a transmis pe social-media un mesaj plin de emoție și a postat și o fotografie superbă alături de aceasta.

Fotografia le surprinde pe Loredana și pe mama acesteia într-o ipostază adorabilă, zâmbind fericite că împărtășesc aceste clipe împreună. Poza a fost făcută în comuna Căbești, chiar în grădina bunicii, locul unde artista a copilărit.

”La Multi Ani, Mama!!! 77 de ani pe 7 septembrie!!! Sa fie cu noroc si sanatate!!

Ai fost si ramai invatatoarea mea! N-ai incetat sa ma inspiri si sa-mi arati ce e bun si ce cale sa urmez in viata!

In poza asta suntem in ograda bunicilor mei, la Cabesti, unde am copilarit si am invatat ce inseamna munca de mica! Iti multumesc, Mama! Te iubesc», a scris artista pe contul de social media.

Fanii artistei s-au întrecut în urări, iar printre cei care i-au transmis La mulți ani mamei vedetei s-a aflat inclusiv Anca Țurcașiu.

De ce nu vrea Loredana ca fiica ei să se lanseze în showbiz

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, este una dintre artistele veterane ale scenei românești, reușind să rămână mereu actuală în ciuda trendurilor mereu în schimbare. Mai mult, sunt destule trenduri pe care ea însăși le-a lansat în România.

Cântăreața este căsătorită cu Andrei Boncea și împreună au o fiică, Elena, în vârstă de 24 de ani. Deși fata Loredanei este o tânără superbă, ce și-ar putea construi o carieră de succes în showbiz, artista a declarat, în trecut, că nu și-ar dori ca fiica ei să-i calce pe urme.

„Nu! Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și dacă vrei să fii în top trebuie să faci sacrificii.
Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea. După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului este incredibil.

Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii. Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine.

Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo. M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău.

E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii.

Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?” a declarat Loredana Groza, pentru Click!.

Vezi și Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani! Tânăra amintește de mama ei în tinerețe! Cu ce se ocupă Elena

Citește și:

Copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William, adorabili în prima zi de școală. Imagini de pus în ramă, cu toată familia. Ducesa de Cambridge a arătat și ea ca o școlăriță, în rochia cu buline

Cici de la Sistem, nuntă cu iubita reîntâlnită după 30 de ani: “Ne-am regăsit!”. Îi leagă o grămadă de coincidențe. Ți se face pielea ca de găină