Iulia Vântur a postat însă pe Instagram mai multe poze cu mama sa și ce surprinde este asemănarea dintre cele două. Lăsând la o parte diferența de vârstă, e clară asemănarea dintre mama și fiică.

cele doua seamana destul de bineSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta a arătat fanilor fotografiile cu mama sa cu ocazia Zilei Mamei, sărbătorite în străinătate.

Din mesajul vedetei e limpede cât de mult îi lipsește Iuliei Vântur mama sa. Iulia Vântur are deja 6 ani de când e plecată din România. Deși era o vedetă și în țara natală, Iulia a ales calea Indiei, unde a reușit deja să-și facă un nume în muzică și actorie.

Dorul de țară și de familie e însă mare, după cum se vede din mesajul postat de Iulia pe Instagram:”La mulţi ani tuturor mamelor din lume! Toate gândurile se îndreaptă acum spre voi! Sunt binecuvântată să am o aşa mamă, am parte de toată grija şi de toată iubirea ei oriunde m-aş afla. Tu eşti inima mea. De la ea am învăţat să iubesc”.

Deși nu a confirmat niciodată relația cu Salman Khan, se știe că cei doi formează o pereche. Înainte de Paște, într-o ediţie a emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, Iulia Vântur a acordat un interviu prin Skype, direct din India, de la casa de vacanţă din Panvel, din apropierea Mumbaiului, iar in îmagini a apărut şi Salman Khan. A devenit atunci limpede că cei doi erau în izolare în aceeași casă.

Vezi și Iulia Vântur i-a dat cel mai dulce cadou lui Salman Khan de ziua lui

Citește și: