Elwira Petre se numără printre vedetele extrem de active în mediul online și își ține la curent fanii cu evenimentele importante din viața sa. Dacă până acum urmăritorii de pe Instagram erau obișnuiți cu postările despre soțul sau despre cele două fiice ale cuplului, recent i-a dedicat o postare mamei sale, căci femeia și-a serbat ziua de naștere.

În timp ce pe Elwira Petre telespectatorii au avut ocazia să o vadă des pe micile ecrane, nu la fel se poate spune despre femeia care i-a dat viața vedetei. Nu mulți știu cum arată soacra lui Mihai Petre. Dar această situație s-a schimbat, după ce vedeta a arătat-o cu mândrie fanilor săi.

„La mulți ani, mama!”, a scris Elwira Petre, în dreptul imaginii distribuite pe Instagram cu cea care i-a dat viață.

În urmă cu ceva timp, Elwira Petre a distribuit câteva imagini alături de mama și bunica sa. Atunci, vedeta ținea să le mulțumească celor două pentru iubirea necondiționată, dar și pentru sprijinul lor.

„Te simți epuizată, visezi la o cană de cafea ca să poți rezista încă o zi și ultimul lucru la care te gândești este să mergi la sală și să-ți lucrezi niște coapse de gazelă. A durat 9 luni să aduci pe lume acest copil. Ia-ți tot timpul de care ai TU nevoie să îți revii. Treptat și în ritmul tău. Copilul tău are nevoie de o mama sănătoasă, fizic dar și mental.

Țin minte cum mă mângâia pe păr. Țin minte dragostea și bunătatea ei. Țin minte cum îmi făcea micul dejun înainte să plece la serviciu”, a scris nostalgică, la acel moment, Elwira Petre, pe Instagram.

Biografie de film

Elwira, născută în localitatea poloneză Koszalin, a moștenit dragostea pentru dans de la unchiul ei, și el dansator.Toată viață, frumoasa blondină, acum în vârstă de 40 de ani, și-a dedicat-o dansului sportiv.

Pe Mihai Petre, la Elwira Duda, l-a atras caracterul ei moral și faptul că a descoperit că aveau principii de viață comune și puneau preț pe aceleași lucruri în viață. Cei doi s-au cunoscut pe ringul de dans, unde au realizat ce chimie puternică există între ei și, inevitabil, au ajuns la altar. Aveau să urmeze doi copii frumoși, două fetițe, una de opt ani și alta de trei ani.

Mihai Petre, acum în vârstă de 42 de ani, a cunoscut-o pe Elwira în Republica Moldova, după ce partenera lui de dans s-a accidentat, iar el avea nevoie de o altă persoană alături de care să danseze.

Acolo au dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. După câteva luni de dans împreună, cei doi au devenit parteneri de cuplu. Au urmat nenumărate premii câștigate împreună.

Vezi și Elwira Petre a împlinit 40 de ani. Mihai Petre i-a făcut cea mai frumoasă urare

Citește și:

Îl recunoști pe actorul nostru? Transformare radicală pentru a juca alături de Catherine Zeta-Jones și Christina Ricci

Tily Niculae a împlinit 37 de ani. Actrița și-a dedicat singură un mesaj: „La 37 realizezi ca viața se duce bătând din palme!”