„Mama mea e minunată, deși nu i-o spun des și poate nu-i arăt atât des că o iubesc mult. În vlogul de azi aveți o discuție cu mama (cu lacrimi in ochi) despre ce s-a întâmplat în ultimul timp și povestim cum este acasă cu Ella si Clara” , a spus Andreea Bălan pe Instagram.

Valeria Bălan, mama artistei, este foarte mândră de nepoțelele ei, desi recunoaște că uneori e foarte obositor.

Cum arată mama Andreei Bălan. Iată ce spune despre cele două nepoțeleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Ce familie frumoasă are actorul Adrian Nartea, protagonistul din Vlad! Soția lui este superbă

George Burcea este foarte implicat în creșterea fetițelor

„Viața cu două nepoțele este foarte frumoasă, dar mai sunt și momente de oboseală. (…) Cea mică este un îngeraș, care e cuminte, mâncăcioasă, o frumoasă”, a spus mama Andreei.

Mama Andreei Bălan a mărturisit că ea nu a știut ce s-a întâmplat cu fiica ei în ziua când a născut, ci a aflat abia seara târziu de la o colegă de dans de-a artistei prin ce trecea fiica sa.

„Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, eu fiind la locul de joacă cu cu Ella, George a vrut să mă menajeze și gândurile mele au fost pozitive. Eu m-am gândit tot timpul că este bine și că totul va fi bine”, a afirmat mama Andreei Bălan. Artista a completat-o: „Mama n-a știut nimic din ce se întâmplă cu mine și la un moment o colegă de-a mea de dans, Miruna, i-a spus după ce a apărut în presă. Și mama a venit a doua zi și eu nu țin minte când m-a vizitat. Și eu am spus la televizor după aceea: „Nu, mama n-a venit”. Dar eu nu țin minte când m-a vizitat”. „Poate că așa a vrut Dumnezeu, dar așa am avut gânduri pozitive care s-au îndreptat către tine și Clara”, a mai spus mama Andreei Bălan.

Mai mult, Valeria Bălan a dezvăluit că ea nu a avut curajul fiicei ei să facă doi copii, însă și-a încurajat fiica pentru că ea are un mare ajutor și în soțul ei, George Burcea, care este foarte implicat în creșterea micuțelor. „Geroge ne ajută faorte mult. Este foarte dedicat fetelor”, a declarat mama cântăreței.

 

Mama Andreei Bălan a aflat de la o colegă de-a acesteia prin ce trecea fiica sa. dezvăluirea a fpost făcută de cântăreață într-un nou vlog. „Mama mea e minunată, deși nu i-o spun des și poate nu-i arăt atît des că o iubesc mult”, spune artista. „Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, eu fiind la locul de joacă cu cu Ella, George a vrut să mă menajeze și gândurile mele au fost pozitive. Eu m-am gândit tot timpul că este bine și că totul va fi bine”, a afirmat mama Andreei Bălan. Artista a completat-o: „Mama n-a știut nimic din ce se întâmplă cu mine și la un moment o colegă de-a mea de dans, Miruna, i-a spus după ce a apărut în presă. Și mama a venit a doua zi și eu nu țin minte când m-a vizitat. Și eu am spus la televizor după aceea: „Nu, mama n-a venit”. Dar eu nu țin minte când m-a vizitat”. „Poate că așa a vrut Dumnezeu, dar așa am avut gânduri pozitive care s-au îndreptat către tine și Clara”, a mai spus mama Andreei Bălan. Andreea Bălan a explicat și când va arăta chipul fiicei sale mai mici. „O să vă arăt poze cu Clărița sau filmulețe un pic mai încolo, după botez poate, cam așa pe la 6-7 luni. O să vedeți și cum arată. Dar acum e prea mititică – pentru că am pus poze cu ea cu fața blurată și mulți dintre voi m-ați întrebat de ce. E prea mică și încă nu are trăsătiurile formate. N-are sens să v-o arăt așa mică”, a explicat cântăreața.

 

Citește și: