La 19 ani avea ceva probleme cu greutatea, iar asta se vede foarte bine dintr-un instantaneu postat chiar de către vedetă pe contul său de Instagram.

Majda a postat două fotografii în oglindă, una din vremea când avea 19 ani, iar cealaltă de acum, de la 33 de ani, când este și mamă. Diferența dintre cele două se vede cu ochiul liber. Mai ales diferența de kilograme.

”Îmbrățișez dreapta, îmbrățișez stânga! 19 vs 33. Una fără alta, nu aș fi fost azi mai echilibrată. Am învățat în timp ce înseamnă acceptarea, iubirea de lupta.

Să nu credeți că lucrurile vin peste noapte, e nevoie de multă muncă, să nu credeți că toate imagine de pe internet reflectă realitatea! Să aveți răbdare să descoperiți omul, nu judecați și nu puneți etichete prin filtrele celorlalți, aveți răbdare să cunoașteți omul!

Chiar și așa, nu judecați, doar mergeți mai departe când simțiți că ceva nu se potrivește cu realitatea voastră. Știu?! Vor fi întrebări: ce dietă ai ținut?! Prefer să va zic: un stil de viață sănătos, timp, ambiție, apă, răbdare, sport!”, a scris Majda pe contul de socilaizare, unde a adunat aproape 10.000 de aprecieri.

Majda Aboulumosha, de la Survivor la prezentatoare TV, din toamnă

În această toamnă, PRO 2 aduce show-ul „Femeia alege”, prezentat actrița Majda Aboulumosha, cea care a devenit cunoscută publicului de la Survivor România 2021.

„Eu garantez pentru acest show, pentru că este mai mult decât un show TV, este despre realitate și despre iubire și despre emoție, tot ce contează în viața asta”, a declarat recent actrița.

Vezi și Fetița Majdei Aboulumosha a împlinit 8 ani! Cum arată micuța și ce urare emoționantă i-a făcut mama ei

Citește și:

Simona Halep se mărită. La ce tradiție a renunțat pentru marele eveniment

Fiica Madonnei împlinește 25 de ani. Imaginile cu ea s-au viralizat