Artista în vârstă de 62 de ani a postat recent pe contul de Instagram o fotografie care o prezintă în copilărie și toată lumea a rămas uimită. Pare că nu a trecut nicio secundă peste ea: aceiași ochi, același zâmbet, același oval al feței… Până și celebra strungăreață e la locul ei.

Asta, chiar dacă artista a mai remediat pe ici pe colo ce se putea, la nivelul chipului. Acum e mai clar ca oricând că operațiile au fost făcute cu foarte mult talent, chiar măiestrie, abolut toate trăsăturile fiind păstrate intacte.

Fotografia cântăreței a fost însoțită de câteva cuvinte: „Cu totii suntem în noroi până la gât, dar unii din noi se uită în sus, la stele”. Așa cum era de așteptat, poza a strâns peste 400.000 mii de aprecieri și nenumărate comentarii, fanii fiind cuceriți: “Ochii ăia!!!”, ”Madonna, micuța regină”, ”Ce frumusețe! Fața aia…”, ”Frumoasă încă de mică”.

Madonna și-a petrecut copilăria în Pontiac, o suburbie a orașului Detroit. Tatăl ei, Silvio Anthony „Tony” Ciccone, a fost inginer de origine italiano-americană. Din păcate, Madonna a rămas fără mamă de la vârsta de 5 ani, aceasta murind de cancer la sân în decembrie 1963. Tatăl ei s-a recăsătorit cu Joan Gostafson, angajata familiei.

Vezi și Acum e clar că și-a pus implanturi fesiere! Cum s-a pozat Madonna, la 61 de ani

Citește și:

Oana Zăvoranu a dezvăluit la ce vârstă și-a pierdut virginitatea! Detalii fără perdea din viața vedetei

Neti Sandu are COVID-19. Cum se simte vedeta PRO TV?