Iar dacă privești fotografia de mai jos, s-ar putea ca privirea să-și amintească de un prezentator TV de la noi. În plus, fanii spun că mezina lui îi seamănă leit.

au-trecut-cativa-ani-de-la-aceasta-pozaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Dacă nu ai ghicit, află că e vorba despre Mădălin Ionescu. ”Cu fratele meu, Dragos, in brațele părinților noștri … In urma cu cativa anișori …?? Care sunt eu ? ?”, a scris prezentatorul TV pe o rețea de socializare, fiind asaltat de aprecierile fanilor.

”Se stie, o vad pe Petra in bratele tatălui”, ”Petra va este copie fidela! Acelasi par extraordinar de frumos!”, ”Dreapta cu vestă, seamănă Petra cu tine … ”, ”Cel în negru.. Petra cap tăiat!!!”, i-au scris prezentatorului TV mai mulți fani.

Alții remarcă frumusețea mamei lui Mădălin Ionescu, dar și faptul că mezina acestuia aduce destul de bine cu bunica. ”Petra mai mult seamănà cu bunica”, ”Doamna Irina a fost si este o femeie frumoasa…” – îi mai scriu vedetei fanii.

Petra este mezina lui Mădălin Ionescu, rezultată din căsătoria cu Cristina Șișcanu. Prezentatorul TV mai are doi copii, dintr-o căsătorie încheiată, care sunt crescuți tot de actuala sa soție. Aceasta avea doar 26 de ani când a devenit mamă cu normă întreagă, pentru copiii soțului ei. Ulterior, a apărut în peisaj și Petra și cine știe ce va mai urma.

Vezi și Mădălin Ionescu, adevărul despre divorț și relația cu Cristina Șișcanu: ”Mi-a crescut copiii”

Citește și:

Bianca Drăgușanu vorbește fără false pudori despre căsătoria cu Victor Slav și cum s-a terminat aceasta: ”Mă mai văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii”

Sunt logodiți de jumătate de an și nimeni nu a știut! Florin Ristei a făcut anunțul șoc